Bok Antimon,
Ko sto sam bio jednom napisao ja sam bio prije 2 mjeseca na istim mukama

Ali sam malo po malo sve rijesio. Dakle akvarij mi staklar u splituprobusio bez problema (bez rastavljanja naravno). 2 rupe. Sump slozio od nekih 90litara ispod. Unutra je Riff500, OR 3500 i grijac. U akvariju cirkulaciju radi povrat iz sumpa 3500l/h i jos jedan veci powerhead od 1700l/h i jedan maleni od 900l/h. Koraljni pjesak i jadranko kamenje je vec unutra i skima se ima 2 tjedna. Cekam da mi dojde Tonga kamenje pa da dovrsim aquascape.
Ocu ti reci da ides malo po malo i sve ce to sjesti na svoje mjesto. Samo ne zuriti. To znam po sebi jer sam htjeo po svaku cjenu izbjeci busenje akvarija ali poslje sam vidio da tu nema pomoci i da se to mora tako napraviti, duze je trebalo ali sada mi je drago samo tako sto sam se na to odlucio.
Sto se tice bocnog busenja i ja sam imao slicnu ideju ali sam cuo (dakle nisam ja to probao) da onda imas problema s bukom. Moj prijedlog ti je ajde na busenje s dojnje strane. Ako neznas koji staklar u splitu dam ti ja broj telefona.
EDIT: Zaboravih napisati

, da, standardne rupe su 32mm, ali to ti je unutrasnji promjer, ja sam morao busiti preko 40 da mi bulkhead uredno stane. Najbolje ti je kupi bulkhead i s njime ides u staklara, i onda ce on vidjeti koliko treba sire busiti
Good luck i welcome to the club
Edited by: Vipko