JEDINO RJEŠENJE je da otvorim WEB SHOP i da dječje bolesti pošaljemo u povijest

zaista je nevjerojatno koliko Hrvati mogu sami sebi raditi problema,uvijek je neko kriv,a sami i kad mogu ne žele riješiti problem i tako iz stoljeća u stoljeće ....a što reić 
Eto rijesenje za nase probleme!Otvori web shop i stavi normalne cijene i svi ce bit zadovoljni!
Ja se konkretno sad raspitujem za proceduru za otvaranje web shopa koji bih otvorio na zenu,jer sam isfrustriran nasim trgovcima.Sa tim bih rijesio 2 problema,posao za zenu i nase probleme sto se tice nabave hrane i ostalog za nas hobi.
PODRŽAVAM te !
No jako odem u maloprodaju moram se odreći veleprodaje to je "sukob interesa"

No tada bi ti imao i drugi problem jer vjeruj da je ne guram sa ovim ovako onda bi još manje stvari bilo prisutno u HR i SLO od Brandova koje zastupam ,a to mislim da bi onda bio korak unazad za sve.
Jer ako gledaš kod nas su moji brendovi već 7 godina konstanta i nudimo sve i sve više!!
Ali ako gledaš pet shopove i web shopove osim 30% stalne ponude imaš da se maltene svake sezone nudi nešto novo i to je IN bolje nego ovo prošle godine,jer to je bilo smeće,a kad je imao to onda je vikao da je to mrak

I sad ti meni reci gdje je znanje,struka,povjerenje i sve ostalo što ide uz takvu Filozofiju?!
Ja ću ipak gurat ulaz, a vi budite slični kao ja i kad počnete nuditi nemojte biti gramzivi za MARŽOM jer smo mi specifični u HRVATSKOJ,jer mi u DDL-u imamo EUROPSKE cijene.
Dakle na vama je red da se dokažete neki jesu,ali imaju i svog uvoza pa žele to gurnuti u prvi plan pa nemaju mjesta

i za druge brendove
U svakom slučaju te potičem jer je baš Istra specifična ,mene tamo trgovci uvjeravaju da tamo nema RIBNJAKA

Dokaži nam suprotno imaš moju punu podršku