Ekipa nažalost aquashop nije još dao nikakav odgovor u vezi one JBL hrane za koiće , ali sam danas dobio odgovor od EPS-a (european pond service) . Jučer popodne sam im poslao upit za hranu za koiće i da li šalju u Hrvatsku

, evo odgovor koji sam dobio :
- Sehr geehrter Herr Škrlec,
vielen Dank für Ihr Interesse an unseren Artikeln. Selbstverständlich können wir auch nach Kroatien liefern. Jedes Paket würde 16,-€ kosten. In ein Paket können wir maximal bis zu 31kg packen. Das entspricht genau zwei Sack Futter á 15kg. Daher empfehlen wir, um die Transportkosten optimal auszunutzen, immer eine gerade Bestellung von Futtersäcken.
Wir wünschen Ihnen ein schönes Wochenende und verbleiben
mit freundlichen Grüßen
Sascha Hoffmann
--
European Pond Service
Göttinger Str. 28
59329 Wadersloh
02945 9695-0
http://www.koi-eps.com/Za one koji ne kuže njemački (kao i ja) evo slobodan prijevod , drago im je da se raspitujem za njihove proizvode i DA drage volje će poslati u Hrvatsku (malo selo na kraju svijeta) . Dostava paketa stoji 16 eura a paket može biti najviše težak 31 kg ili ti dvije vreće hrane od 15 kila , možete i naručiti pola kile ali dostava je isto 16 eura .
Mislim da sam sa ovim podatkom zaključio temu gdje nabavljati hranu , barem za sada , ja ču ovaj puta naručiti sa TomislavomKt ali Dado tebi je sigurno isplativije da sakupiš ekipu u okolici Istre i da naručite zajedno .