Evo da ne ispadne da se držim JBL-a i marke koju imamo u portfelju možemo i o drugim temama
npr, kupujem shreder (treba mi ) nebitno i sad tražiš prvo namjenu
dvije vrste malć,sjeckanje
pa me zanimaju sistem noževa(da li su lako zamijenjivi i dostupni
a onda i motor jer uzimam benznsku jaću varijantu
i sad nađem proizvod i pitam trgovca da mi kaže što može Bauhau Maribor -jer kod nas nema samo igračke

ne zna točno ko proizvodi proizvod,nema papira,motor je no name a izgleda mi ko HONDA a ja tražim samo Japan ,u nuždi će proći B$S,,,
i kaže to je Honda,ja reko pa Honda se ponosi sa svojim proizvodom nikad ju ne skriva ni na Husqurni,ni na Alpini i sl, što sam nešto propustio i naravno gledam ja tražim naljku i nađem made in PRC sistem by Honda China

ma reko sestro tu smo završili priču,to u moju kuću nejde,no dobro je kućište ali u Italiji ima 10-ak modela razne mogučnosti i gle čuda 80% Honda mašine 10% B&S,a mrcine veće Kawasaki mašina ...dakle sve sam riješio

Isto tako slušam danas na 101-ci (slušam ju uvijek)

i ide malo priča za reklame o auto markama i kaže kit
Mercedes je napravio model "patent" koji će uskoro biti prihvaćen i vozit će nas auti sami u bliskoj budućnosti,dakle keni,stani,koći drži razmak,budi u traci

No ko tu viče ja sam najbolji mercedes,pa to je LEXUS patentirao 2004 godine

-i ko to puši onaj koji ne zna!

Onda imaš HIBRIDE svi viču imamo hibride,ovaj je napravio ovo ,onaj ono ,a niko osim Toyote nema PRAVI hibrid jer to podrazumijeva da elek i benz motor rade sinhronizirano i paralelno neovisno o načinu vožnje...
dakle toyotin AURIS to ima i ti vućeš ovisno o opterečenju i u strtu če ti raditi i benz i elek ako ga stisneš,isto tako na če ako ti treba snaga elek pogurati benz ako ga stisneš
a ni Honda ni Mercedes to još nisu napravili

Tako da ja bez pameti ni srat ne idem i još mi niko priču prodo nije