Papicdu1 , ako si to mislio koristiti za hraniti ribe u ribnjaku onda ti je problem volumen spremnika . Ja sam gledao da bi tako nešto ukomponirao na veliki spremnik ali mi nije ništa kvalitetno palo na pamet pa sam odustao od toga .
Skeptican sam da ce to radit kako spada, problem je vlaga koja ulijepi hranu pa se pokvari i sl. Bolje daj punici da hrani ribe.
Ako je ovo išlo mene onda je odgovor sljedeći , hranilica će biti u zatvorenome prostoru pod krovom (štagalj- gospodarska zgrada gdje se sprema sijeno i poljoprivredna mehanizacija) tako da neće biti opasnosti od nagle promjene temperature i time pojavljivanje kondenzata (bar mislim) , od hranilice do ribnjaka će ići cijev pod nagibom tako da hrana sklizne u ribnjak . Na tom dijelu bi možda moglo doći do kondenzata ali u tom slučaju planiram ugraditi jedan mini ventilator koji bi stao u cijev iznad izlaza hrane i uključivao bi se par minuta prije i gasio par minuta nakon izlaska hrane .
Dado što se tiće medvjeda na gruntu , susjed ima pčele a medeki vole med više od granula za ribe