0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Od cega ti je ovaj motoric?
E nek si i ti uzeo od kineza!A vidim i timer je od kineza Uredno slozeno,bez zamjerke.
Super stvar za super lokaciju, inace mi je beSmislena, kako si I Sam rekao da svoje (koi-e u ZG) Ribe Sam hranis ...
Citat: Sonic - Siječanj 29, 2016, 17:45:44 poslijepodneSuper stvar za super lokaciju, inace mi je beSmislena, kako si I Sam rekao da svoje (koi-e u ZG) Ribe Sam hranis ...Nije besmisleno ovo imati kod kuce, pitanje je samo da li zelis ili ne zelis.
Hehe lajk .... A za djecu smatram da je bolje da se kod bake nahrane !! ;D
Ako ne možeš naći vremena pet minuta prije odlaska na posao i pet minuta poslije posla da pobereš prljavštinu sa površine vode i nahraniš ribe onda je moje mišljenje da te ribe ne moraš ni imati . Istina je da je kvalitetnije hraniti ribe više puta dnevno ali i za nas to vrijedi pa se većina to ne prakticira . Mene najviše razvesele moji ribeki kad me čekaju da donesem nešto za klopu a kad bi stavio hranilicu koja bi ih hranila nekoliko puta dnevno mislim da to više ne bi bilo isto . To vam je isto kao da jedete sa svojim klincima ili date da baka nahrani klince . Vjerojatno će kod bake biti ukusnije i klinci će biti nahranjeni ali nema onog gušta kao dok ste zajedno za stolom . Ako imate kučne ljubimce imajte ih zbog sebe a ne zato jer je to trend ili prestiž