teske rijeci su pale 
Zakaj? Intencija posta nije opce bila losa.

Gle, pauk je prekrasan ljubimac, stvarno... ljep, zanimljiv... al ipak, izjave kalibra 'zakaj on mene grize a ja mu ocu pomoci' su mi infantilne, jerbo uz sve to sto je pauk ljep i zanimljiv ljubimac, on je i potencijalno opasan.
I sad, s obzirom na potencijalnu opasnost nemos o njemu razmisljat ko da je pas il macka (cak i macke su nekako polu-frendli zivine) i da ce tvoju ulogu u njegovom zivotiu taj isti pauk 'cijeniti' i dozivjeti te kao svog gazdu i napose prijatelja. On je divlja zivotinja, grize, brani se, baca dlake ako mu smetas. A smetas im 99% vremena i to je normalno, a ne za nacudit se.

Sad... osobno svi moji pauci su prilicno debelih zivaca (osim par jedinki) i svima mogu gurati ruke i prckati po terariju. No, nije to zato sto oni mene vole ili me dozivljavaju ko dobru crvenokosu koku koja im nosi papicu i daje vodice, nego imaju debele zifce

ostali (ovi malo zivcaniji) oma pokazuju zube, da teta dora vidi ko ima dva vejika zubica

i to je apsolutno normalno.
Iako bi i ja iskreno htjela da kojeg od njih mogu maziti i paziti i dirati i ceskati i zvati ga Darkic