0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Neki Atyopsis?
Malaya Shrimp ili neka varijacija Babaulti, vjerovatno je dosla s ostalim kozicama dok je bila mala ili cak na mahovini il nekoj drugoj biljci
meni se recimo ghost shrimp pretvorio u ovo https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=70404.msg703721#msg703721
Ja sam vidio neke velike kozice u ZOO CITY-u u CITY CENTER ONE na Žitnjaku. Možda su to takve. One tam su cca 4cm.
nisu mi jasni ti ghostovi od normalne prozirne se obojala kao na ovoj slici da bi se nakon pola godine vratila skoro u normalu... ito samo 2 od 15ak komada...
vidjela sam takve kozice (onu sa prve slike) u PC u drvinju. e sad, dal ih jos imaju... to neznam.
Citat: Lili - Siječanj 31, 2013, 22:46:10 poslijepodnevidjela sam takve kozice (onu sa prve slike) u PC u drvinju. e sad, dal ih jos imaju... to neznam. pa na prve 4 slike je jedno te ista kozica i nema takvih tamo, to je meni blizu pa znam (često sam tamo) imaju samo wild i rc kozice...
Malaya možda one imaju takvu nekakvu debelu crtu sa poprečnim preljevom lol....
Citat: FixFox - Siječanj 31, 2013, 22:50:20 poslijepodneCitat: Lili - Siječanj 31, 2013, 22:46:10 poslijepodnevidjela sam takve kozice (onu sa prve slike) u PC u drvinju. e sad, dal ih jos imaju... to neznam. pa na prve 4 slike je jedno te ista kozica i nema takvih tamo, to je meni blizu pa znam (često sam tamo) imaju samo wild i rc kozice...Mislila sam na prvi post... krivo natipkala. A onda su te bile wild izgleda... my bad
Ma to ti je neka luda kombinacija kozica koje vec imas. I ja sam imala takvu ogromnu smedu,neke blijedo zelene sve ovisi i o hrani koju jedu. I te moje su mogle nastat samo od krizanje red cherry i white ghost
I te moje su mogle nastat samo od krizanje red cherry i white ghost
Citat: Mina - Veljača 01, 2013, 19:29:42 poslijepodne I te moje su mogle nastat samo od krizanje red cherry i white ghostkrivo. ghost i cherry se ne mogu nikako krizat, to ko da krizate dobermana s pudlicom
krivo. ghost i cherry se ne mogu nikako krizat, to ko da krizate dobermana s pudlicom