Hvala kolega plavi,
nisam ni išao na lječenje iz razloga što mi je čudno da je to preko noći se dogodilo, ok jasno mi je za ovog jadnog što se prejeo, ali ostali mi nisu bili jasni,
ispada da su iz nekakve kolegijalnosti čučali uz onoga.
obzirom da mi je karantena dosta velika, a unutra imam već mjesec-dva malce, mogao bih ove njima pridružiti i pokušati očistiti škržne parazite do kraja.
tremazola u hr više nema, barem ne dok se aquashop ne otvori, a ja tog lijeka imam taman za 3 ture liječenja u karanteni sa pol vode
bez obzira na sve malce ču čistiti svakako, a onda možda nebi bilo zgoreg i ove njima pridružiti skupa sa ancistrusima na čišćenje
u međuvremenu, mogu ovo ostalo,presložit, sterilizirati koliko se da, pa nek se ciklira do nove godine, a i duže ako treba
zbilja imam volje sad to odradit,a malce se tak i tak ne usudim seliti u taj tank prije nego sam siguran da i tamo nema gyrodactilusa a ko će to u onom šoderu 100% očistit?

hidrogen mi je ok jel koliko sam dobio info ne šteti bilju i sam hlapi iz vode nakon 24 sata, jedino nisam sad 100% siguran da će mi pobit i sve parazite,pogotovo jaja gyrodactilusa?