Kolovoz 04, 2025, 01:58:44 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Rezervni dijelovi za eheim pro 3 2075 u Hrvatskoj?  (Posjeta: 1962 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline M23_Vu

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 40
  • AqVu
Rezervni dijelovi za eheim pro 3 2075 u Hrvatskoj?
« u: Srpanj 20, 2011, 17:15:09 poslijepodne »
znate li možda gdje ima dijelova za kupiti? uspio sam pokidati ovaj dio gdje se cijeva nataknu.tj zupčanici unutar njega su mi popucali....svaka informacija je i više nego dobrodošla! hvala
http://www.aquashop.si/Product-Eheim-Professionel-3-2075_8220.aspx   -to je ovo pod brojem 1/2....

Offline Sonny

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
  • "Life is too short to drink bad wines"
Odg: Rezervni dijelovi za eheim pro 3 2075 u Hrvatskoj?
« Odgovori #1 u: Srpanj 20, 2011, 18:53:22 poslijepodne »
Zoo Hobby ti je uvoznik, pa ih sutra kontaktiraj nek ti kažu di se može kupit na tvom području :up:

Offline zdgrunf

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #2 u: Srpanj 21, 2011, 07:31:38 prijepodne »
Možeš probati i s bivšim uvoznikom, vitakraft hobby program - http://www.poslovna.hr/lite/subjekti.aspx?show=169554&&AspxAutoDetectCookieSupport=1
Ja sam nedavno kod njih kupio neke dijelove za smijiešnu cifru u usporedbi s cijenama u trgovinama.

Offline Kori

• Moderator (lokalni)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 35
  • Turtle Maniac
    • kornjace.com
« Odgovori #3 u: Srpanj 21, 2011, 07:55:42 prijepodne »
Jos jedna opcija je naruciti dio sa aquaristikshop.com
Ne znam pod kojim okolnostima ti je otisao taj komad, no ako ti nije pao, odnosno ako nema vidljivih ostecenja nego je samo unutarnji mehanizam zakazao onda bi ti mogla vrijediti ona Eheimova tvornicka garancija od 3 godine (moras naravno imati racun). Imao sam nedavno slican problem sa svojim 2073, kako sam ga namjestao u ormaricu aquastop ventil mi je na jednoj strani iskocio iz lezista (sto na golo oko ne primjetis jer se aquastop pomakne jedva za mm). Kada sam ga sljedeci put isao cistiti pomicanjem poluge je isto pukao mehanizam i nisam uopce mogao izvaditi aquastop ventil iz glave, poceo je vuc zrak kroz taj dio i curiti. Slao sam mail na [email protected] i rekli su mi da im posaljem glavu i racun. Za negdje 2 tjedna su mi vratili glavu sa zamijenjenim aquastop ventilom i sad je sve ok. Ako imas racun i ako ti filter nije stariji od 3 godine javi se na navedenu mail adresu. Poprilicno sam siguran ce ti izaci ususret jer je to prakticki mana u dizajnu, po forumima sam citao da su vec mnogi imali probleme upravo sa tim aquastop ventilom. S obzirom da ti komad nije zapeo u glavi filtera vidi da li ti je jeftinije slati u Njemacku ili jednostavno naruciti novi komad.
I'm only bad news for turtle keepers.
www.kornjace.com
www.akter.org

Offline M23_Vu

• Punopravni član
  • AqVu
« Odgovori #4 u: Srpanj 21, 2011, 08:06:06 prijepodne »
Jos jedna opcija je naruciti dio sa aquaristikshop.com
Ne znam pod kojim okolnostima ti je otisao taj komad, no ako ti nije pao, odnosno ako nema vidljivih ostecenja nego je samo unutarnji mehanizam zakazao onda bi ti mogla vrijediti ona Eheimova tvornicka garancija od 3 godine (moras naravno imati racun). Imao sam nedavno slican problem sa svojim 2073, kako sam ga namjestao u ormaricu aquastop ventil mi je na jednoj strani iskocio iz lezista (sto na golo oko ne primjetis jer se aquastop pomakne jedva za mm). Kada sam ga sljedeci put isao cistiti pomicanjem poluge je isto pukao mehanizam i nisam uopce mogao izvaditi aquastop ventil iz glave, poceo je vuc zrak kroz taj dio i curiti. Slao sam mail na [email protected] i rekli su mi da im posaljem glavu i racun. Za negdje 2 tjedna su mi vratili glavu sa zamijenjenim aquastop ventilom i sad je sve ok. Ako imas racun i ako ti filter nije stariji od 3 godine javi se na navedenu mail adresu. Poprilicno sam siguran ce ti izaci ususret jer je to prakticki mana u dizajnu, po forumima sam citao da su vec mnogi imali probleme upravo sa tim aquastop ventilom. S obzirom da ti komad nije zapeo u glavi filtera vidi da li ti je jeftinije slati u Njemacku ili jednostavno naruciti novi komad.

-unutar aquastopa mi je popucao zupčanik plastični....mučio sam se više od sat vremena da pokrenem filter ali jednostavno nije išlo,puno puta sam vadio taj dio s crijevima pa nadopunjavao kanister s vodom ali nije upalilo...i onda se zaglavilo i više nisam mogao ništa....filter je kupljen u Sloveniji u aquashopu i njih sam kontaktirao,uglavnom uzimam od onog tko mi može najprije poslati taj dio....

hvala svima na pomoći...
« Zadnja izmjena: Srpanj 21, 2011, 10:26:08 prijepodne od M23_Vu »

Offline M23_Vu

• Punopravni član
  • AqVu
« Odgovori #5 u: Srpanj 23, 2011, 08:28:02 prijepodne »
iz eheima ne odogovaraju na mail,zvao zoo hoby oni se ne javljaju na telefon i na kraju naručio u zoo viliju!  :)

Offline M23_Vu

• Punopravni član
  • AqVu
« Odgovori #6 u: Kolovoz 04, 2011, 14:36:43 poslijepodne »
evo ipak su mi se iz eheima javili i poslali dio tako da ih ovim putem želim još jednom pohvaliti!  :zagrljaj:

Offline rokimon

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
    • malawi by rokimon
« Odgovori #7 u: Kolovoz 04, 2011, 15:09:31 poslijepodne »
nakon 15 dana...nije loše ;)
Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

Offline Kori

• Moderator (lokalni)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 35
  • Turtle Maniac
    • kornjace.com
« Odgovori #8 u: Kolovoz 04, 2011, 16:35:48 poslijepodne »
Drago mi je da je problem rijesen, vjerojatno im je malo duze trebalo zbog godisnjih. Usluga im je stvarno za svaku pohvalu, sada za ubuduce znamo da tvornicka garancija nije samo velika brojka na kutiji filtera :)
I'm only bad news for turtle keepers.
www.kornjace.com
www.akter.org