a gle, ja ne reagiram na ovakve teme, jer znam da bih bio licemjerni gad... osim što sam žderač mesine i pokazujem zbilja malu količinu suosjećanja prema svemu kaj mogu pojest, još znam smazat i ribe, lignje i svašta nešto životinjskog porijekla... lomit noge ili rezat vratove, što je humanije, ah, pitam se pitam...
žao mi je živine ponekad, osobno više ne ubijam, iako sam pilića, kokica, zečeva, patkica, gusaka i pajceka pobio toliko da mi se sve zgadilo do dvadesete, ali raspravljati stalno o istim stvarima vezanima uz živine o kojima se s vremena na vrijeme raspravlja tu na forumu, o etičnosti,moralnosti, ispravnosti u ovakvim temama,mi PADAJU u vodu ukoliko SVATKO od ljudi koji zagovaraju ljubav prema živinama do granice obožavanja na relaciji Indijac-krava..pardon, hinduist- koja drži tu stranu nije u najmanju ruku vegetarijanac, a po mogućnosti i VEGAN, su mi bezveze...
a testiranja na ljudima koliko god da su plaćena mi pak potežu drugo pitanje- da li oni koji to rade ili zagovaraju, vole ljude?