Gwyneeth-da ti pristojno kažem-ne seri
Tvoji komentari samo pokazuju da imaš potrebu lamentirati bez veze,omalovažavaš fx i struku o kojoj pojma nemaš
Tvoji postovi pokazuju frustracije od koječega nevezano što je tko napisao
Ako se želiš prepucavati,samo izvoli-ali sama sa sobom.Iskompleksiranim osobama koje nisu uopće u domeni a nalaze se pozvanima i prozvanima srati sranja radi,
ja nisam sugovornik.Meni ovaj forum pruža užitak druženja oko zajedničkih tema i sličnih interesa,a ne da se nedojeban nadojebavam!
Za mene je rasprava završena
Ne shvacam u kojoj si se recenici nasao prozvan u toj mjeri da se usudjujes napisati tako krasne i uljudne rijeci? Ne sjecam se da smo se upoznali pa cak ni u bilo kojoj drugoj temi da bi me proglasio... cim god vec jesi, da ne ponavljam, nisu bas lijepe rijeci

Koje su usto i super pristojne. Bas ide uz imidj ucenog covjeka.
I btw. nikad ne govorim u temama o kojima nis neznam

A stupanj znanja je tesko procjeniti. Nitko nemoze znati sve, pa tako ni ti, a kamoli ja - o temi koja mi nije u zvanju. Ali mi je zvanje dovoljno blizu, i dovoljno sam blizu i izlozena tvom zvanju svaki dan, da bih imala opravdano misljenje

I takodjer, moje misljenje ne vrijedja nikog, pa tako bi bilo cisto onak, pristojno - da se ni mene ne vrijedja na temelju istog.