Vjerujem da je,jedan mjehuric u sekundi je previse za 10 litara vode
Naravno ovisi i o tome koliko je zasađen
Tebi treba mozda mjehuric u 3-4 sekunde,ako imas malo vise bilja
Tako da je vjerujem to to,jer kad su ribe bolesne ne krepaju bas u tako kratkom roku
Ali kad se napravi neki teski zaj.b,onda to bude ovako kao kod tebe
ma i mislio sam co2. Mislio sam testirati koji dan, ali sam morao pustiti poslijepodne co2 pa vjerojatno kroz dan im nista nije bilo, ali po noci bome je, ostah bez svih ribica, zbog gluposti :/, ide na ciscenje staklo, biljke van i ja mirno spavam iako ce mi biti zao. Za pravopis me nemojte dozivljavati, burna noc sinoc 
odkada nema proslih stanovnika osim jedne rasbore koja je preosta, kozice plivaju vise nego rike, non stop pice po akvariju. Vidjet cu jos dan dva sta ce biti pa ako ne skupim novce za jos koju razboru da ova ne bude sama, rastumbat cu akvarij i cini mi se da ce biti buduci smjestaj zoharima
EDIT: moze li mi netko reci isplati li mi se drzati jednu rasboru dok ne kupim ostale, ali problem je sto neznam kada ce to biti, ribe su mi super, ali nemam novaca da uzmem neko jato, i ne zelim da ova bude sama, i da gasim co2 ili da ga ostavim, izbacio sam dok netko odg ali nitko mi nije konkretno odg. nemojte zamjeriti na puno postova