ispričavam se na ovakvom postu trebao je izgledati ovako:
nakon dugogodišnje stanke i totalnog neiskustva krenuo sam ponovo u akvaristiku pa je moj 150 litarski tank izgledao ovako početkom 2006 godine:

onda su svi popljuvali ovaj setup

pa sam počeo svakodnevno surfati po ovome forumu i tražio odgovore, dok sam tražio odgovore biljke su počele bujati a razlog tome je bio dodavanje co2 aparata (ručne izrade) te dodavanja aluminijske folije na poklopac akvarija pa se desilo ovo:

i pošto ribe više nisu mogle plivati odlučio sam opet nešto napraviti a za biljke nisam brinuo pa sam višak podjelio na lopate te sve posjekao, maknuo stijenu te dodao vinovu lozu:

nakon ponovnog pljuvanja (već sam bio debelo popljuvan da sam kabanicu naručio), zažto sam posjekao onakvu šumu sam čekao i šutio pa sam dobio ovo:

da zaboravih napomenuti da sam i pozadinu zamjenio za crnu te zadovoljno odahnuo zbog pozadine a akvarij još nije onako kako želim valjda će biti

kad odem u mirovinu da napomenem u međuvremenu sam kupio i mali akvarij te ga zasadio samo sa anubiasima:

neću se niti ispričavati na kvaliteti slika jer slikam sa mobitelom... ah da nisam rekao kakve ribe držim unutra...
nema broja gupijima jer kako jedan krepa tako se drugi okoti, velifere, botia, neonke, stakleni somovi, coridorasi, sijamski algojed, kozice do neki dan sam imao plechostomusa koji je na godišnjem kod ozzija te soma koji pravi društvo plechosotmusu isto kod ozija......karta za godišnji je u jednom smjeru.

....a u malom akvariju držim 6 Pelvicachromis taeniatusa i to jednu zrelu ženku a 5 muških kojima se još ne diže......

eto tako je trebao ispasti ovaj post, pozdrav odoh na marendu