Eto, Slina me nagovorio da ipak ovdje predstavim svoj akvarij...
Radi se o akvariju Juwel Rio 240, stariji model. Poklopac je originalni (doduse, malo udubljen/svinut kao da je netko nekaj tesko drzao gore) i kupljene su nove neonke, Sylvania Aquastar 38W 10000K i druga istog proizvodaca 38W i mislim 6500K. Bacio sam ambalazu a neda mi se otvarati... Na neonkama su neki DIY reflektori koji solidno obavljaju zadacu. Dosli s akvarijem.
Filter je Atman 3336, 800l/h i za sad se dobro nosi s akvarijem. Znam, slab je, ali neka bude za sad tu pa cemo vidjeti kako ce se pokazati. Grijac je Eheim Jager 150W, ali u iscekivanju sam grijaca od 300W pa ce ovaj biti backup.
Od biljaka imam... Hmmm, jbg, jos nisam naucio imena.
Valisnea, Anubis, Pistia... Ma, znat ce Slina i ostali koji su upuceniji. Ja zaboravljam...
Kamenje unutra sam dobio uz akvarij a dva korijena su tu iz prijasnjeg akvarija. Vulgaris iz Save.
Podloga je cuvena zemlja za cvijece i gore je isto tako cuveni kvarcni pijesak iz Bauhausa.
Podloga jedino nije na dijelu gdje je Valisnea jer se siri ko kuga. Uz to sam kraj nekih biljaka popikao JBL kuglice za rast biljaka.
Eto slika pa napadajte.