Pozdrav, ja sam nova, a krenulo je sve krivim putem pa mi treba malo dodatne pomoći iskusnih jer sam u par dana već mnogo informiranija, ali ne znam svejedno kako napraviti sad naknadno dobre uvjete u akvariju.... 3 zlatne i jedan čistač, podloga je kupljena u pet shopu, kamenčići svijetle boje, prokuhani i isprani prije stavljanja, srednje veličine, i jedna igračka za skrivanje. Ribice su iz shopa ušle u vodu koja je odstajala svega sat vremena i u koju je ukapan Tetra water safe za pripremu vode kod zlatnih ribica. Nakon tri dana voda se zamutila i promijenila sam 30% vode, u dodanu količinu opet ukapala navedenu odgovarajuću količinu tetra.. nije bila ništa bistrija, jučer sam kupila filter unutarnji za male akvarije koji ima gore cijevčicu iz koje onda ide natrag voda u akvarij i radi balončiće. Ribe sam privremeno prebacila u istoj vodi iz akvarija dok to nije namontirano i onda sam ih vratila opet s istom vodom natrag. Voda je i dalje nakon jednog dana s filterom, bijelkasta mutna, ne jako, ali nije ni bistra. Rekli su mi da je to zbog previše hrane, hranim ih ujutro i navečer malo posolim po vrhu, pojedu u roku dvije minute i čini mi se čak i da su gladne jer lete čim me vide prema gore :/ pa ne znam jel da smanjim na jednom dnevno ili kako..
Šta sad s vodom, jel to u redu, nije, kad da ju promijenim, jel da sve promijenim ili ne...?? da ih preselim negdje kao privremeno pa krenem s akvarijem ponovo da se ciklira prvo bez riba??
Molim savjet!