e kad te nede pa te nede, imam panj onaj crveni red.....novi je, kuhao prokuhavao namakao, panj stoji kao da je suh kao barut na vrhu akvarija dosta je velik
nezelim na njemu gledati kamen i te fore, tesko ga je zavezati sav je razgranat, nezelim nikakve keramcike plocice olovo u njega pricvrscivati, ima neko ideju kako da zlo potopim
nisam ono pokusao sa soli, ??
Da, u pitanju je Red Moorwood...upravo prodajem jedan takav panj...jako lijep detalj u akvarijumu, i perfektan za biljne akvarije...medjutim, i ja sam imao mnogo problema oko potapanja istog, kuhanje ti nista nece pomoci, ma koliko god puta to uradio....vidim da si ga potopio uz pomoc kamena, i to ti je jedina mogucnost koju imas...mom panju je trebalo skoro mjesec i po da ostane pod vodom bez kamena....a dovoljno je samo jedan dan da bude van vode da to sve iz ponove moras raditi....Ali imaj malo strplenja, na kraju krajeva ne drzis ga vlastitim rukama pod vodom
isplatice ti se

Evo ovako izlgeda moj panj

e super hvala svaka cast,,,, sad smo manje vise sve razjasnili,,,mislim da je tvoj panj predivan i sigurno ce ga netko zeliti kupiti,,,,ocito je to vrsta drveta ne kao mopanj mangrov i loza , te se vrlo teze potopi,,,,ali koliko sam vidio ovaj red moor wood postaje onako crven sto je vise u vodi sto lijepo izgleda,,,,ocke super
mozes mi samo jos reci dali ti boja vodu ??? kao sto zna mangrovina,,,