Ja bi ti preporucila da stavis to. Razrahliti će ti podlogu, neće se stvarati anaerobne zone u zemlji, imati ćeš bolju biolosku filtraciju.
To nije vulkanit, ali tebi ionako vulkanit netreba ako stavljas zemlju.
Znaci bolja je opcija pomjesati to sa zemljom nego staviti sloj zemlje, pa jos tanji sloj toga preko zemlje?
ajd kad si vec tu da te jos nesta pitam 
izmedju zemlje i sljunka planiram staviti mrezicu za komarce...s druge strane, htio sam ubaciti puza "rudara" da bi mi zemlja bila rahla...logicno mi je da puz i mrezica neidu zajedno...sta kazes?
Idu. Ja ti imam podlogu zapakiranu u vrecu od krumpira

i moji malayci nemaju problema s njom (postavljala sam si isto pitanje).
E sad, ti puzevi će ti dizati zemlju gore, sto nebi bilo dobro. Zato je ok ideja da stavis mrežu za komarce preko zemlje. Mreža za komarce je ipak sitnija pa će ih zadržati na sigurnom.
Da ja bi mjesala zemlju sa tom podlogom. Samo pazi da ne stavis previše zemlje jer će ti stvarati probleme. E a za točan odmjer bi ti mogla reći kad bi vidjela odoka, ovako napamet nemam pojma

Evo ti još jedna ideja. Ako želiš da hranjive tvari dolaze iz podloge, možeš prije svega staviti cijevcicu poput onih za zrak. Probusis ju na par mjesta, slozis ju u S na dnu i ostavis jedan kraj vani uz stražnji kut akvarija. To bi ti služilo jednog dana kada ćeš trebati dohranjivati, samo spricom ubacujes otopine gnjojiva.
Nadam se da si skuzio sto mislim, malo mi je teško pisati sa mobitela