Ha cuj.....ja neznam, ovo je prvi susret s biljem u akvariju, koliko god ja naglasavao da nemam podloge, da je sami sljunak i kamencici, na 2 topica, 2 odvojena akvarija, uvijek sam dobivao isti odgovor - anubiasi i crypte. Uz bettu, bilo je prijedloga jos nekih biljaka, ali nitko nije napisao da to nece funkcionirati..... jos sam nesto citao i po netu, jasno da je bolje da ima podlogu, ali isto tako pise da nije apsolutno nuzna...
E sad, sto ce se desavati dalje, neznam..... ja se nadam da ce se odrzati, mozda eventualno u taj kut gdje je crypta ubacim malo zemlje za cvijece, vidjet cu....
Hang-on je nabavljen, voda je super, ne prlja se vise.....
E sad jedno pitanje...radi se o atman 0100 hang-onu.... ima onu grublju crnu spuzvu, ima onaj ulozak gdje je s jedne strane fina navlaka, s druge je posudica sa aktivnim ugljenom. Svi pisu da je on nepotreban u akvariju, medjutim kako ga izvaditi? Maknuti cijeli taj ulozak, sto staviti umjesto njega? Ili ga pokusati rastaviti, izvaditi ugljen, a na njegovo mjesto ugurati sto? Filter za napu ili nesto slicno? Vatu? Jos jednu spuzvu?