evo da se i ja uključim...
oduvjek su me fascinirali kućni ljubimci...
kad bi išao kod maminih prijateljica cijelo bi vrijeme zurio u hrčke,kornjače,ribe,kanarince...
mama mi je svaki dan pričala kako je ona prije rata imala veliki akvarij od ni ona ne zna koliko litara(uglavnom je velik

),te da je imala piliće i kanarinca rikija kojega je pokopala ispred kuće...

uglavnom prije 5-6 mjeseci mene prijateljica zove i kaže ej luka kupila ja akvarij!
ja kažem ne vjerujem ti...ona kaže dođi pa vidi... i ja došao kad ono stvarno akvarij i tom mrcina (za mene) od 200 litara...
tad je sve krenulo...
došao ja kući i kažem mami i tati."hoću akvarij"...
onda sam ih molio oko 2 tjedna da mi kupe akvarij od 10-20 litara(ja mislio bit će mi dosta

) i mi otišli u pet shop,a ono mama i tata govore evo ti sine akvarija(mislili su na kugle od 5-10 litara)...omg ja cijelo vrijeme gledam one velike mrcine na policama(caymančine

),a roditelji kažu možeš dobiti samo ovaj(mislili su na cayman 40)...mi ga uzeli i odnjeli kući...hvala bogu da sam 2 dana prije toga našao obvaj forum pa sam znao što je cikliranje...
ja stavio akvarij da se ciklira i nisam imao strpljenja te sam ribe stavio unutra čini mi se peti dan...prvo sam uzeo 5 zlatnih pa sam kasnije kupio još 3...
uglavnom bilo je tu sedam zlatica sa bijelim šljunkom,te 3 umjetne biljke...tada ste me vi prosvijetlili te ja prešao na toplovodne ribe...kupio grijač te stavi ohranjivu podlogu...uglavnom da ne duljim to je sve crklo osim ancija i evo danas stavljena zemlja florabella za namakanje,te dat oglas da tražim bilje od vas(ne javljate se baš

)...
uglavnom pun mi je kufer toga i oću sve ispočetka što se počinje ostvarivati...
uglavnom akvaristika me uzima iz dana u dan sve više...
maštam o 500 litara sa co2 i diskusima kao i sa 50 crvenih neonki,ahhh...