Srpanj 23, 2025, 15:34:41 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Što mislite o ovome?  (Posjeta: 6371 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Irusnjak

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
Što mislite o ovome?
« Odgovori #50 u: Travanj 22, 2005, 10:18:00 prijepodne »
Evo i jedan zanimljiv članak o pripremi hrane za ove ribice kod kuće, a potrebni su Vam samo račići i grašak (+jaje)  

[url]http://www.tropheus.info/artikel_visa_index.asp?KAPITEL=Feed ing[/url]

Offline kukurjek2002

• Punopravni član
    • http://www.geocities.com/lighters_nice/
Što mislite o ovome?
« Odgovori #51 u: Travanj 22, 2005, 15:53:00 poslijepodne »
Stvarno prelijepe ribe , u zadnjih godinu - dvije ih ovdje vidam u svakoj bolje opskrbljenoj prodavnici . Izgleda da su ovdje in .
Oh sto te volim joj

Offline Daddy G

• Punopravni član
Što mislite o ovome?
« Odgovori #52 u: Travanj 27, 2005, 00:39:00 prijepodne »

Gile, i ja imam ancistrusa koji je potamanio sve zelene alge pa se pitam da li bi dobro bilo da ga se riješim, ili da možda produljim dan u akvariju.

Njofra, žao mi je zbog tvog bloata, nadam se da se neće ponoviti. Jako je lijep onaj plavoglavi harambašaa vidim da su svi oko njega u strahu,spustili su leđne peraje

Envy, znam ja da su oni najmirniji od svih tropoheusa,ali ipak su agresivni. Koliko literatura kaže, a i po mom iskustvu oni ne napadaju druge vrste,ali zbog perinjinog iskustva moram bit na oprezu. Uz to ova moja dva su toliko porasla da su prerasli botie,jedan je već velik kao najmanji brichardi.....nabavili smo ih u Villiu, Njofra i ja smo ih ekspresno oteli. Mislim da su u dućanu bili dan ili dva....u taj recept sam skeptičan zbog račića koji bi mogli dovest do bloata
Jarun/Zagreb/Hrvatska
I was looking back to see if you were looking back at me to see me looking back at you

Offline Njofra

• Punopravni član
Što mislite o ovome?
« Odgovori #53 u: Travanj 28, 2005, 02:24:00 prijepodne »

Neznam dal je to zbog njihove naravi ali meni se dogodila još jedna loša stvar...

Kad su se potpuno opustili počeli su mi tjerat plecostomusa koji je bio sa njima u akvariju tak da se ovaj počeo skrivat cijele dane,inače je čistio ko lud,kod mene je bio 2 godine.Neki dan sam zatekao grozan prizor..cijelo jato na njemu a on bez očiju i peraja.Neznam al ja se jednostavno nemogu otet dojmu da nije jednostavno sam krepal....Pa stvarno neznam.Žao mi je sad kaj nisam to uslikal da vidite tu grozotual nije mi to u tom trenu bilo na pameti...
I\'VE WATCHED THE MOON GROW OLD

Offline Njofra

• Punopravni član
Što mislite o ovome?
« Odgovori #54 u: Travanj 28, 2005, 02:31:00 prijepodne »
Deddy kad čovjek to pogleda možda se ancistrusa nebudeš ti moro riješavat...a možda su na kraju i moji bili ljuti jer im je pokojni počistio sve alge,pa su ga se riješili
I\'VE WATCHED THE MOON GROW OLD

Offline Daddy G

• Punopravni član
Što mislite o ovome?
« Odgovori #55 u: Travanj 28, 2005, 13:12:00 poslijepodne »

hehehemožda

tvoji su kod tebe zavladali, moji kod mene ne,a uz to imam ih samo dva pabrichardi i dalje vode igru, a ancistrus je u svom filmu, uz to ima oko 10 cm pa je za sad na sigurnom.

Vidiš šta se sve može saznat iz prve ruke. Pazi samo na bloat jer su jeli mesnu hranu
Jarun/Zagreb/Hrvatska
I was looking back to see if you were looking back at me to see me looking back at you