Ajme, pa zasto toliko tenzija ljudi moji, ne mora svaka rasprava prerasti u ovo! Tu smo da raspravljamo jer da ne zelimo djeliti misljenja onda ne bi bili na forumu! Ja jako volim raspravljati sto se moze vidjeti

No to ne znaci da se svadjam, to ne. Zasto bi? Samo stojim iza svojeg misljenja dokle god netko ne dokaze da sam u krivu. A ako dokaze, rec cu "u pravu si, ja nisam", a "neda mi se raspravljati" zbilja ne drzim argumentom

cannibal, valjda tvoj temperament odgovara muzickom ukusu koji djelimo, jer ja zbilja nisam nigdje ni takla tvoju val, uopce mi nije namjera dirati ljude po forumima

Niti tvrdim da sam ispred nekoga, to neka prosude drugi, nisam tu da se natjecem. Sto sam rekla o CB sam rekla, to je druga tema jel, mozes tamo reci misljenje

Jos uvijek mi NITKO nije dao dobar argument za svoju tvrdnju. Ja jesam, ponovit cu ako nisam bila dovoljno jasna. "Ne raspravlja mi se"; "uzgajam gupije"; "daleko sam ispred vas" - NISU argumenti.
Zao mi je sto je tema otisla toliko daleko, ja sam za mirnu i argumentiranu raspravu uvijek, a forum je tu da se raspravljamo u granicama dobrog ukusa i pristojnog ponasanja.