Imam tu alternateru od prvog daa. U početku je bila jako slaba i treabalo joj je duugo da se primi, dosta stabiljka je otplutao ili uvenulo zauvijek. Odmah ste mi rekli da joj fali svjtla i željeza. Onda se nekako primila i jednostavno buknula!! Pčela je rasti ko luda, došla je do same površine vode, morala sam ju čak obrezivati!
Evo kakava je bila jedno vrijeme: (ne znam jel to u naponu snage, ali puno bolje nego sada)

Onda je jednostavno počela propadati i venuti. Stabiljke su počele iplivavati kao da su pri dnu odrezane, ostao bi samo korjen u zemlji, Ove tri jadne biljčice šo su ostale u stvarno jadne. Jedna je čak gola stabiljka sa dva trei sitna sitna istića na vrhu. Na ti jadnih par listove što se drži se hvata neka gadna alga.
Akvarij je 54 litre, star cca 6-7 mjeseci. Orig. lampa od Recorda. Od kad je ona loše posadila sam pokraj nje Valsneriu, bilo je i dosta Jave moss od koje je sad ostalo jako malo (sve sam počupala). Počela sam dodavati i nešto fosfata jer mi se pojavila točkasta alga.
Sve se dvoumim da iščupam te zadnje tri travčice, pa da se ne sekiram...