@dubravko: daj otvori ducan molim te, jer em sto ce biti odlicne cijene, bit ce i izbora svega, a i ti ces ocito odlicno zaradjivati, posto ces imati cijene nize nego konkurencija!
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
tvoj cinizam kao i nekih gore nije slučajan !
da sam odabrao taj način za zaradu u svom životu sigurno bi iako smatram da radim dobro isčitao poruku koju nekolicina ovdje zastupa i na taj način pokušao biti još bolji, a time i konkurentniji ! Tako rade oni koji žele uspjeti u svom poslu i ostaviti svojim nasljednicima "nešto" ! Tako rade vani samo kod nas ne jer ako nije preko "noći" onda se to ne isplati ! Vani se to stvara generacijama i onda mi znamo reći kako oni mogu!!? Pitam tebe i sl. hoće li jednom netko od njih u branši krenuti ili ćete kukati kako se ne može ?! Sijat ćete klipove s mudrim komentarima : kada ti otvoriš ....

Takvi stavovi apsolutno nikome ne donose korist, a pogotovo neće ni onima koji se ulizuju trgovcima (koji prate ovu temu) jer možeš dobiti 5% popusta sada, ali nećeš zauvijek!
Ovaj forum je "mali" i dobro znamo tko je tko tj. tko je hobist,tko je hobist-trgovac,tko je trgovac pod nickom hobiste,tko je trgovac i tko se kome uvlači za sitnu korist dali taj bio jedan od navedenih ili ne!
Da, dobro si primjetio da mene u principi "boli" neka stvar hoću li nekome povrijediti osječajćiće ili ne, jer mogu i želim biti dobar sa svima, ali ne biti i jelen!Zato pišem ono šta mislim da bi doprinjelo jednom dobrom smjeru za sve trgovce i kupce, no otpori su preveliki dali zbog ljenosti ili zato jer je nekima dobro i ovako! Mudri bi uzeli od svega po malo!
Na ovom forumu sam od samog početka i mogu reći da sam na neki način dovoljno doprinjeo njegovom rastu na samom početku i nemam apsolutno nikakvog benifita od svega i ne tražim to , no znam tko ima i tko koga i zašto,pa me neki postovi gore ne iznenađuju, ali me čudi da apsolutno ništa ne prepoznaju!!!?
Kažem još jednom, onaj kome je ozbiljno stalo baviti se ovim biznisom izvući će bar nešto iz ovoga:
c/p
Ono što cijelo vrijeme pokušavam naglasiti je to da bi se trgovci trebali međusobno potpomagati i zajednički nastupati prema veletrgovcima, a kupci će trgovce birati prema njihovoj uslužnosti , simpatijama,popustima,poklonima itd. No, oni to ne žele jer to nemoraju jer mi i onako moramo doći k njima! To baš više i ne drži vodu, tako da svatko zna svoje!
btw
preporučujem tebi i sličnima koji ste puni ovakvih trulih komentara i cinizma da to pokušate brendirati i prodavati na tržištu jer očito matrijala imate dovoljno ! Umjesto da se uključite u raspravu sa nekim prijedlogom bio on dobar ili loš jer o tome se zato i raspravlja ovdje ti i tebi slični ste prvaci u pljuvanju i podje#vanju i za šta !?
Za 5%

, ako ne pitam se zašto