Ako ces jos vece raditi, probaj natrpati vise biljaka pa mozda nece trebati lampa, citao sam da svi kazu da je lakse ravnotezu u velikom jezeru nego malome, a sto se biljaka tice, ja sve trpam u one posude od sladoleda od 2 litre i biljke pice kao lude , narocito rogolist, cak ono kada ribe pokidaju dio zahvati se u plicem dijelu di imam kamenje i tamo krene rasti, e sada bez posude i meni to izgleda super, ali u onaj potok di sam posadio peruniku, siri se kao luda, jer nije u posudi , narocito ona visoka, u 4 mjeseca imam 5-6 novih i to na razmaku od 20-tak cm od 1 sto sam posadio, a kako biljke rastu vidim da se voda prociscava, e sada jel to radi manjka sunca ovih dana ili se jezero stabilizira polako budem saznao slijedece godine..... s time da ja imam filter od nekih 100 litara a jezerce je jedno 10 kubika... jedino ti mogu reci da sam ja napravio jednu gresku naime napravio sam jedan dio plitak nekih 10-15cm i to mi je greska jer kako voda hlapi tu ono ostane jako malo vode ako dosipavam svaki 1 mjesec cak i ostane bez vode ako jako vruce.... pa nemogu nista staviti, tako da najplici dio cirka 40 cm treba biti