Moram priznati da ti ribnjak i okolina izgleda prekrasno , još samo malo smeta ona plava bačva (filter) . Kada i nj preraste zelenilo biti će to prizor za razglednicu 
Vidim da si nabavio veći zračni difuzor , više zraka bolje za ribe i ribnjak ali se tu da naletjeti i na jedan problem . Velika količina zraka tjera vodu da se kreće okomito što je dobro ali pri tome i pokreće čestice prljavštine i ne dozvoljava im da se polako talože prema pumpi . Ako primjetiš da ti voda nije kristalno čista to ne mora biti problem u filteru već u prevelikoj količini zraka 
Hvala kolega na pohvalama i savjetima

Bacva je tu do jeseni,to je bila pomoc za tlacni filter dok se ovaj novi ne napravi,kasnije ce ta bacva imat neku novu svrhu ali otom potom.
Sto se tice difuzora,u pravu si,vec mi je dosta taloga diglo na povrsinu,vidjet cemo sta ce se tu desavat.Za sad mi je zdravlje i uvjeti za ribe bitnije nego cistoca ribnjaka.Ima tu jos dosta podesavanja i sitnih preinaka dok se to ne dovede u optimalno stanje za ribe i za moj gust.
imaš na ebay lijepe maske za mobitel sa koi šaranima
jel ima neki razlog zašto ne puniš jezero do vrha vidim da ima nekih 10 tak cm do kamena 
Majca je poklon od zene i molim vas nemojte se sprdat s tim!

Razlog zasto ne punim jezero do kraja je samo jedan,oko nase kuce ima ovako na grubo 50 macaka,što nasih što susjedovih(nakotilo se) a neke vole lezat na kamenju i mocit sapice u jezero.