0 Članova i 10 Gostiju pregledava ovu temu.
Nece,oni su trebali bit jedini stanovnici malog jezerca,ali onda sam upoznao koi sarane...I meni su oni prejaki,pogotovo crni teleskop(ime mu je Emil ),kralj ribnjaka!Mislim da cu jednom napravit nekakvo jezero samo za njih i onda cu si ih jos nabavit
Ma neka zatrudni!! Samo dobro Bilje posadjeno u biokosare?
http://www.njuskalo.hr/ribice/koi-sarani-izuzetna-oglas-11957244Dado ovu priliku nesmijes propustiti a i nije ti tako daleko!!
Ribice ti se sigurno mrijeste i ako ne pojedu svu ikru trebao bi imati podmladak . Što se tiče gospođe to zavisi od poštara jer ti trenutno imaš previše ostalih zanimacija
Ak ti ikra poprimi mlijecno bijelu boju nije oplodjena... Al ne brini, uvijek je tako. Nesto se primi a nesto ne al velika je vjerojatnost da ces dobiti prinove u obitelj
Citat: TomislavKt - Travanj 28, 2016, 17:28:59 poslijepodneMa neka zatrudni!! Samo dobro Bilje posadjeno u biokosare?Nije,biokosare sam pustio bez bilja,cini mi se da ce tako duze trajat.Bilje sam posadio u obicnu zemlju na koju sam dodao par cm kamencica da koi sto teze dodju do zemlje
Citat: DADOUMAG - Travanj 28, 2016, 18:01:15 poslijepodneCitat: TomislavKt - Travanj 28, 2016, 17:28:59 poslijepodneMa neka zatrudni!! Samo dobro Bilje posadjeno u biokosare?Nije,biokosare sam pustio bez bilja,cini mi se da ce tako duze trajat.Bilje sam posadio u obicnu zemlju na koju sam dodao par cm kamencica da koi sto teze dodju do zemljeBiokosare u koje je posadjeno bilje "izvlace" fosfate iz vode (PO4). Tocnije kada bube u biokosari preuzmu cetri atoma kisika onaj jedan atom fosfata sto ostane je prakticki serviran korjenu biljke kao grickalica uz film...Niti jedan klasicni bioloski filter ne izvlaci fosfat van, jedini nacin je izmjena vode ... a fosfat je neophodan biljkama (alge,cyano) za fotosintezu. Manje fosfata manje algi
Citat: TomislavKt - Travanj 29, 2016, 19:56:12 poslijepodneCitat: DADOUMAG - Travanj 28, 2016, 18:01:15 poslijepodneCitat: TomislavKt - Travanj 28, 2016, 17:28:59 poslijepodneMa neka zatrudni!! Samo dobro Bilje posadjeno u biokosare?Nije,biokosare sam pustio bez bilja,cini mi se da ce tako duze trajat.Bilje sam posadio u obicnu zemlju na koju sam dodao par cm kamencica da koi sto teze dodju do zemljeBiokosare u koje je posadjeno bilje "izvlace" fosfate iz vode (PO4). Tocnije kada bube u biokosari preuzmu cetri atoma kisika onaj jedan atom fosfata sto ostane je prakticki serviran korjenu biljke kao grickalica uz film...Niti jedan klasicni bioloski filter ne izvlaci fosfat van, jedini nacin je izmjena vode ... a fosfat je neophodan biljkama (alge,cyano) za fotosintezu. Manje fosfata manje algiA sta se desava ako bilje nije posadjeno u biokosare nego u njihovoj neposrednoj blizini?