Nisam se mogao prije uključiti jer sam se morao "hrvati" sa Sonicom

Dado to kaj sada tvrdiš da nećeš imati više ribe u ribnjaku neko je to optimalno
zaboravi , natrpati ćeš ti ribnjak kao i većina onih koje znam . Nitko nije smanjivao broj ribe nego je povećao ribnjak .
Ja uopće nisam ljubomoran na vas koji hoćete imati ribnjak bez tehnike i pomagala , takav ribnjak imam već dugi niz godina i baš je lijep za vidjeti , jedino ribe vidim kad ih dignem sa mrežom .
Živjeli filteri i kojekakva pomagala .
Sada da pređem na tvoju bačvicu sa bio kuglicama , kak da ti na fini način kažem da jedino kaj je dobro je bačvica , sve ovo ostalo nisi dobro zamislio .
Jedno pitanje , da li ta bačvica mora biti pod tlakom ili ti je svejedno ?
Da si naučio domaću zadaću znao bi da su bio kuglice koje hoćeš naručiti Hel-X bio balls .
Ja trenutno imam 7 pajceka,dodat cu ih jos nekoliko i to je to.Jedino neznam sta ce bit kad se budu mrijestili...
Cilj mi je imat ribnjak bez tehnikalija,ali sa obzirom na moje iskustvo,svjestan sam da ce mi za to trebat dugo vremena.
Sad mi je primarni cilj da skupljam iskustvo da kad budem isao na neki ozbiljniji projekt u daljoj buducnosti mogu to odradit sto kvalitetnije.
Sto se tice bacvice,bas si me utjesio!
Bacvica je vodonepropusna (za svaki slucaj),ali nije zamisljena da bude pod tlakom,to se da lako rijesit.
Sad kad si to spomenuo (hel-x) sad sam se i ja sjetio.Toliko mi se stvari mota po glavi,to je cudo jedno,a i sto se tice bio filtracije,tu sam totalni laik,zato i trazim vasu pomoc.
I zaboravih napomenut,bacvica bi bila u razini skimmera,tj kornji dio bacvice bi bio u razini vode.
Budite njezni sa komentarima