Uf, neznam kak vama drugima al ovaj moj skimer mi je popil živce.Hebem se sa njim več četvrti dan.

Prvo zamješaj smjesu za uteg, pa čekaj da se to osuši, pa pur pjena, opet čekaj da se posuši.Pa u dučanu nemaju pumpu koju sam štel(3800 l/h) pa sam kupil slabiju(2500 l/h).Pa kad sam sve to izbalansiral, pumpa nikak da povuče vodu kroz crijeva kak sam si ja zamislil, pa stavi pumpu u skimer, a ima kabel samo 1.5m, vuči produžni do jezerca.Pa onda opet traži balans, pa nikak, ili potone ili pumpa posrče vodu i skimer ispluta.Pa nakon hrpu pokušaja napokon sve to jučer navečer uštimam, ne usisava ko na videima, al usisava. Ostavim da radi po noći.Ujutro imam kaj za videti, skimer na dnu.Valjda se je pur pjena napila vode.Uglavnom potrošio sam 500 kn, a imam

od skimera.Nisam ni došel do faze da se zaštopa, pa da pumpa ostane na suhom, pa da i ona rikne, a več mi je dosta samoizgradnje za ovu godinu i više.
Da sam lijepo naručio sa stranice koju je Majstor dal za 600-700 kuna bi imal najači plutajuči skimer sa pumpom 4200 l/h.
Ljut sam sam na sebe!