Mali update - akvarijum se i dalje dobro drzi i sve napreduje... Zamene vode (15l, sto je oko 10% vode) sam ustalio na dve nedelje. Alge su skoro potpuno nestale sa zadnjeg i bocnog stakla, koja ne brisem uopste od pocetka... Doduse, mislim da imam armiju od 1000 puzeva u akvarijumu od 1mm do 2 cm, tako da njima zasluge za ovo, pored kvaliteta vode pretpostavljam. Cijano koji se bio pojavio na par mesta takodje nestao...
Jedino cime trenutno nisam zadovoljan je izgled anemone... Nakon sto se podelila, i svaka zausela svoje mesto, deluje nekako "razvuceno", samo na kratko vraca svoj buble oblik. I da, moji klovnovi joj ne prilaze nikako...

Sto se tice brojnog stanja riba u akvarijumu, trenutno cine:
1x valenciennea puellaris, 2x ocellaris clownfish, 4x chromis virdis, 2x demsel talbot, i konacno je stigao Synchiropus splendidus - Mandarinac! Meni fascinantana riba, nadam se da cu uspeti da mu omogucim uslove, pre svega ishranu... za sada se sunja po kamenu, konstantno izgleda da nesto vreba i lovi...
To je ukupno 10riba, mozda zvuci puno, ali sve su trenutno od 3 do 5cm, tako da mislim da nema problema...