Srpanj 24, 2025, 03:58:48 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: sprej protiv mrava i pauci  (Posjeta: 4259 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ozzy osbourne

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
    • http://naturalisticki.blog.hr
sprej protiv mrava i pauci
« u: Lipanj 04, 2006, 10:16:00 prijepodne »

mravi su mi se probili u sobu i pun ih je pod parket lajsnei sve. mama sad to želi našpricat a ja nedam jer me strah za pauke paličnjake žohare brašnare i sve hrčke, kornjače i ve sto imam u sobi. smije li se našpricat po sobi tim nekim sprejom?

† BLACK RAIN †

Offline Antimon

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
    • www.minigo.info
« Odgovori #1 u: Lipanj 04, 2006, 10:22:00 prijepodne »
ma, PIPS ti je zakon,...

Šalim se,... ŠKOLSKA KREDA,... samo povuci krug oko kuće,... neće mrav preko nje,...

Offline ozzy osbourne

• Punopravni član
« Odgovori #2 u: Lipanj 04, 2006, 13:04:00 poslijepodne »
a sta je s tim sredstvima ja se tu svadjam s mamom oće se riješit mrava ruku na srce meni ne smetaju a hrane po sobi imaju kolko oće
† BLACK RAIN †

Offline LeeMoon

• Punopravni član
« Odgovori #3 u: Lipanj 04, 2006, 13:15:00 poslijepodne »
objasni mami da su ti to novi ljubimci i da su tu namjerno...

Offline NIX-akvariboy

• Punopravni član
« Odgovori #4 u: Lipanj 04, 2006, 13:24:00 poslijepodne »

Citat: LeeMoon
objasni mami da su ti to novi ljubimci i da su tu namjerno...

to sam ja probo uvalit svojima kada su mi pobjegli gušteri (jedini problem je bio to što ih je većina izašla u dnevnu sobu a oni ne žele nikakve ljubimce)
i can see, what you can see not..

Offline dora

• Punopravni član
« Odgovori #5 u: Lipanj 05, 2006, 00:31:00 prijepodne »

Citat: ozzy osbourne
mravi su mi se probili u sobu i pun ih je pod parket lajsnei sve. mama sad to želi našpricat a ja nedam jer me strah za pauke paličnjake žohare brašnare i sve hrčke, kornjače i ve sto imam u sobi. smije li se našpricat po sobi tim nekim sprejom
Uzmi one Raidove 'kucice' za mrave u koje mravu udu i ponesu otrov do svog mravinjaka. Tog imas fakat u svakom ducanu kod ostalih insekticida.
Zagreb

Offline skorpac

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
  • Mean bastard
    • Insta
« Odgovori #6 u: Lipanj 05, 2006, 08:41:00 prijepodne »
Istina te kučice su jako učinkovite, ja sam se riješio mrava sa njima. Postaviš kučice na njihov put i to je to.
https://www.instagram.com/skorpac/
Tu mi se možete javiti

Offline ozzy osbourne

• Punopravni član
« Odgovori #7 u: Lipanj 05, 2006, 08:51:00 prijepodne »

okej iako meni uopće ne smetaju to mam diže prašinu.... žene

hvala dora
† BLACK RAIN †

Offline SandmanRI

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #8 u: Lipanj 05, 2006, 09:41:00 prijepodne »
hm probaj ubit kojeg... i kad se ostali okupe na sprovodu sve ih zatuci!!!
Rijeka / Hrvatska
><((((º> - previše ljudi premalo misli - <º))))><

Offline franco9200

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
    • http://www.akvarij.net
« Odgovori #9 u: Lipanj 05, 2006, 09:52:00 prijepodne »
pusti im paukiće u ophodnju.....
Rijeka, Zamet, Trsat
..........................
* ne vjeruj ribi koja laže....

Offline Scorpion 467

• Punopravni član
    • http:// scorpion.byethost7.com
« Odgovori #10 u: Lipanj 05, 2006, 13:54:00 poslijepodne »

Ozzy stize ti pomoc!!!! Vidim da se ne mozes rijesit mrava ha???? Imam ja rijesenje za svih koji imaju taj problem!!! , ovo sam prepisao sa spreja

Sprej se zove CATCH i treba prskat direktno na mrave i druge gmizuce insekte radi brzog i uncikovitog djelovanja Za dugotrajno suzbijanje, prskati na udaljenosti od 30cm na povrsinu na kojoj se nalaze mravi ili neki drugi insekti, dok povrsina u potpunosti ne bude vlazna. Sprej ostaje djelotvoran nekoliko tjedana. Postupak ponoviti s vremena na vrijeme, osobito kada se uklone naslage insekata nakon ciscenja. Za ispirajuci ucinak, prskajte sa udaljenosti od 5 cm u i oko sklonista insekata, kada insekti izadju direktno ihpoprskajte. CATCH sprejem protiv gmizucih insekata poprskajte: pod, zid, mjesta ispod sudopera i sl...

pozdrav

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
« Odgovori #11 u: Lipanj 05, 2006, 14:37:00 poslijepodne »

Neo pitroid prah, neotrovan za ljude i sisavce , odfuraju ga u mravinjak i vaya con dios...

Offline John Doe

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #12 u: Lipanj 06, 2006, 23:31:00 poslijepodne »
Da ne otvaram novi topic, mene interesira kako se boriti s najiritantnijim od svih kukaca, komarcem. I to u sobi u kojoj se boravi i nalaze se pauci? Sto se od sredstava moze koristiti, a sto ne? Ima dosta toga na trzistu, a najnovije sto sam vidio su oni visoko frekventni... sta god da su! Usteka se u struju i tjera zvukom napasti. Nacrtano bilo dosta toga, a koliko to stvarno vrijedi ne mogu reci. Ima tko kakvu preporuku? One raid bocice mozda nece smetat ili dobra stara krpa, smotane novine i slicno.

Offline ozzy osbourne

• Punopravni član
« Odgovori #13 u: Lipanj 07, 2006, 00:21:00 prijepodne »

mreža na prozoru jednostavno ona sitna i imaš zraka a nemaš komaraca to ću ja napraviti iako je meni više frka da mi mačka ne uđe u osbu po noći preko balkona

umro bi od šoka hehehe
† BLACK RAIN †

Offline Scorpion 467

• Punopravni član
    • http:// scorpion.byethost7.com
« Odgovori #14 u: Lipanj 07, 2006, 01:26:00 prijepodne »

Imas u ducanima za kupit neke zelene stapice full su tanki koji se zapali i pustis da dimi i nema teorije da se pjave ne znam koliko kostaju i kako se zovu uglavnom stavis na ulaz od balkona/terasa negdje di nikome ne smeta ali nemoj stavit u sobu da ti se nesto ne zapali ako ti uzareni pepeo padne na zavjesu ili slicno,i imas od raida spiralnu trakicukoja se isto zaplai i ovo sto je ozzy rekao da stavis mrezu za komarce to je isto dobro ali ja bi ti preporucio da si napravis jedan dodatni drveni okvir ( da ti budu velicine vrata od prozora) i na glavni okvir ih stavis tako da bez ikakvog problema mozes otvarat i zatvarat prozor ako ti bude hladno ili vruce, a ima i jos jedan nacin za rijesavanje komaraca, a taj je da zapalis komad starih novina i pustis da dimi (malo ces se ugusit ali djeluje), ima jos jedna stvar kao biljka ali to moras pustit da se osusi i to se isto zapali ( ali nije ono sto mislite hahahahahahahaha) i opet pustis da dimi, a ovo za sprejeve hmmm posto imas bestije bolje na prirodni nacin rijesit komarce a imas i muholovku ubiti kao elekticni reket (meni je vise kao igracka sa strujom od 1.5 do 4.5 V) i s tim reketom mases dok ne zdrmas komarca a ako pak ne zelis sve ovo isprobat lovi ih rukama , malo mi je smjesna ova tema jer sto god sam napisao se mora zapalit hahahahah, ali nemoj kucu zapalit , mozda ti pomogne nesto od ovoga, i ovo sto si sam napisao da se usteka u struju i to je dobra stvar a to sam i zaboravio napisat pa sada pisem imas tih aparatica za kupit ili od Raida ili neke druge marke i samo kupujes plocice za aparatic, plocica traje 24 sata npr prije spavanja stavis u struju i kada se probudis bacis plocicu i tako svaki dan stavis i nece ti se pojavljivat komarcine, i sta jos da napisem o bzzzzzzzzzzzzzz to bi bilo to

Najgori su mi oni sitni vragovi koji znaju doc ujutro iznad uha pa ti zujeeee i ne mozes vise spavat , a ono sto si napisao za aparat koji zuji to ih primamljuje tako da to nemoj koristit, imao sam ja takav aparatic na baterije koji samo zuji i doziva komarce pa ih se tesko rijesit, to nemoj koristit uzmi radije ovaj koji ima samo plocice ili koristi ovaj raid spirala ili stapici. ne znam drugo.... ajde dosta sada jer su mene poceli napadat bzzzzzzzzzzzzzzzz

ima jedan vic : kako zovete komarce??? a kako lift? (stara fora ali jos uvjek dobra)

pozdrav