Srpanj 23, 2025, 13:19:08 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: ŠTA DA RADIM????  (Posjeta: 3908 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Shika

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
ŠTA DA RADIM????
« u: Lipanj 03, 2006, 12:19:00 poslijepodne »

Kao što naslov kaže: ŠTA DA RADIM???????

Ljepo sam starcima rekla da neželim u svom akvariju s raznim ljepim ribicama ženke gupija i pogodite što se dogodilo- stari mi kupio u pet centru ženkicu. Ženkica je nakon tjedan dana uginula i kako sam je ja zavoljela otišla sam sa starom u pet centar i kupila si dvije nove (jednu trudnu) kupili odmah mi i rodilicu. ljepo mi stavili trudnu u rodilicu i nakon par dana ona rodila i zvadili mi nju iz rodilice i ona je uginula nakon par dana. bila sam sretna zbog malaca. kada su narasli pustili smo ih van. nakon mjesec dana svi su postupno uginuli ostao je samo jedan predivan - crno crveni. Ova druga ženkica je zarudnila s jednim starijim mužijakom. rodila je samo 9 gupića od kojih je bilo 7 ženkica i 2 dećka-svi su preživjeli i mama im je uginula. sada ovih 7 ženkica već odraslih rađa bez prestanka. čim rode već su trudne. Rađaju prekrasne male gupiće. I probali smo ih nestavljati u rodilicu možda ne prežive ali ništa sada trenutno ima barem 50 malih gupića u 120 l akv.

Šta da radim
***SHIKA***

Offline E&D

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
  • Davor Žerjav
    • http://www.fotodavor.com
ŠTA DA RADIM????
« Odgovori #1 u: Lipanj 03, 2006, 13:36:00 poslijepodne »

Dijeli ih okolo ili kupi nekog ciklida u akvarij da ti riješi podmladak. Inače 50 malih gupića u 120 litara nije ti problem - nema ih previše. Jedino kad narastu, onda će ih biti previše.

Offline Shika

• Punopravni član
  • **
ŠTA DA RADIM????
« Odgovori #2 u: Lipanj 03, 2006, 13:44:00 poslijepodne »

skužila sam da će ih biti previše

al žao mi je bebaća...

evo stavila sam oglas i već sam našla udomitelja za ženkice

i našla sam udomitelja za nešto bebača kad narastu
***SHIKA***