Horizontalna pruga (rub): |

Evidentirano
« Odgovori #38 u: Lipanj 11, 2006, 22:13:00 poslijepodne »
Ok Renta, jel onda ono od E&D sijamac ili fox... meni zbog cik-cak pruge izgleda kao sijamac... ajde Antisa doktore, rijesi nas nedoumica! 

Evidentirano
Kvatric tj. kilometar sjevernije / Zagreb All the Dude ever wanted was his rug back... it really tied the room together...
« Odgovori #39 u: Lipanj 11, 2006, 22:46:00 poslijepodne »
Eeeeeee!!! Sad ste me natjerali da ponovno palim svjetlo u akvariju - van svih regula. Već je moja riba-x spavala ispod drveta i nije joj bilo drago što je budim. Činjenice o njoj: ima jedan par brkova, crna linija je sa obje strane nazubljena, leđa su mrežasta i krljušti imaju crne rubove, svjetla pruga iznad crne postoji, peraje su prozirne ili malo žućkaste (ubi me ako znam sad to odredit- prije su prozirne). Fotka koju sam stavio nije baš najjasnija. Sutra ću opet pofotkati pa da rješimo tu nedoumicu. Navijamo za sijamca  .

Evidentirano
« Odgovori #40 u: Lipanj 11, 2006, 23:35:00 poslijepodne »
evo jedan od najboljih LINKOVA vezanih uz tu problematiku,...

Evidentirano
« Odgovori #41 u: Lipanj 11, 2006, 23:49:00 poslijepodne »
Dvoumio sam se dal dapostam ovaj gornji link jer ga imam i ja..ali reko bolje da je sažeto i na hrvatski  No dobro, evo jošjedan dobarlink za one koji su još u dilemi http://www.fishpondinfo.com/sae.htmInače E&D neznam dal ste dobro pogledali svoju ribu jer pravi sijamac ima prozirne i to bezbojne perajea ono najlakše je da ima jedan par brkova. I da, na ovoj vašoj slici se loše vidi, probajte slikati na jačem svjetlu i izbliza pa će se lakše identificirati. Edited by: Renta

Evidentirano
« Odgovori #42 u: Lipanj 12, 2006, 01:02:00 prijepodne »

Evidentirano
Zagreb / Sveta Nedelja
Upravo zato što je tako topao, osmijeh je ljepši od bilo kojeg cvijeta na svijetu.
« Odgovori #43 u: Lipanj 26, 2006, 22:57:00 poslijepodne »
Prije 7 dana stavio sam prve ribe u akvarij nakon 28 dana cikliranja. Stavio sam 6 čokoladnih kuhlia i 3 mala ancistrusa ( cc 2 cm ). Mali ancistrusi odmah su navalili na alge i počeli su ih jesti. Zaključio sam da je Sijamske algojede dosta teško nabaviti.

Evidentirano
Dubrovnik
« Odgovori #44 u: Listopad 04, 2006, 09:26:00 prijepodne »

Evidentirano
"I find television very educating. Every time somebody turns on the set, I go into the other room and read a book. "
« Odgovori #45 u: Listopad 10, 2006, 22:24:00 poslijepodne »
A gdje da ja nabavim sijamca komada 3 ili 4???
Akvarij mi napale crne alge - očito sam ih dobio sa nekim sranjem od bilja koje sam razmjenjivao sa frendovima :-(

Evidentirano
It is good for girl to meet boy in park, but it\'s better for boy to park meet in girl.
« Odgovori #46 u: Listopad 10, 2006, 22:25:00 poslijepodne »
P.S. Sad sam tek skužio da odgovaram u threadu u koji je zadnji puta postano pred godinu dana ... hahahaha

Evidentirano
It is good for girl to meet boy in park, but it\'s better for boy to park meet in girl.
« Odgovori #47 u: Listopad 10, 2006, 22:39:00 poslijepodne »
I ja sam novi pa malo pregledavam forum... Sijamac se po mom iskustvu ne može kupiti u Zgb-u, a meni su se vrlo dobro pokazala kombinacija ancistrusa (2 cm) i kozica. U par dana su počistili veliki anubius 

Evidentirano
« Odgovori #48 u: Listopad 11, 2006, 09:49:00 prijepodne »
Kako se ne bi moglo kupiti? Obicno ih ima u Viliju, a jucer sam u prolazu bio u onom zoo-u u importanne centru i ima ih po 15kn.

Evidentirano
Kvatric tj. kilometar sjevernije / Zagreb All the Dude ever wanted was his rug back... it really tied the room together...
« Odgovori #49 u: Listopad 11, 2006, 18:30:00 poslijepodne »
hmmm ... Može malo preciznije - šta znaći u Viliju??? To je šop? Gdje? Importane mi se čini dobra ideja.

Evidentirano
|