e da, što se reef constructa tiče, jel se meni samo čini ili on ( za razliku od recimo epoxya od aquarium systemsa ) pušta u vodu puno i osjetno više..onak..ne znam se izrazit, mutno bijelih čestica kad se potopi?
ko da se trusi...
NE!, ne cini ti se , reefconstruct koliko sam ja skuzio kad dugo stoji, hmm.. kako da to nazovem recimo istekne mu rok trajanja, i siva komponentaode klinac, postanenekakva gnjacava, sva u kilincu te se bas ko sto si ti rekao trusi, mrvi, gnjeca i ne tvrdne dobro....ostane mekana ...Opcenito kad mijesas te epoxije zagrabi akvarijske vode u casu izmjesaj epoxije do stupnja da bude jednobojna masa, ugnjuri u casu s vodm pa opet zamijesaj,,, opet isperi.. manje ces zamutiti vodu u akvariju.... reefconstruct suck, ko i svi ostali aquamedicovi proizvodi...
ja koristima Aquascape construction epoxy od DD aquarium solutions (super je najbolji koji sam do sad vidio, brzo tvrdne, ne muti puno, a lijepe je ljubicasto crvene boje poput coralinae algi.....

uz njega koristim i MrinStick superglue , firma Aquaconnect.. odlican je za lijepit buttone za podlogu, encrusting montipore, male fragice sps koralja ect.