zanimaju me vaša iskustva sa akrilnim akvarijima a posebno firmom cleair aquatics... svi pricaju drugacije.... na stranim forumima takodjer.....
nekakve usporedne tablice mi baš nisu mjerilo jer vecinom one koje sam nasao su od prizvodjaca istih ili slicnih....
Naime ja sam vec u akvaristici dugo...cak sam i na ovom forumu bio daaaavnih dana ali izgubio sifre... email promjenio.... nasao nekakve stare slike svog setupa iz 2004 god

naime dogodio se danas "problem"

da sam šetao i vidio te "nove" akvarije koji su me izgledom oborili...(trenutno posjedujem cajmana i yuwela od 250l i aktivni su )
davnih dana mi je cayman bio cudo naspram gadnog ali kvalitetnog yuwela ... kako u zadnje vrijeme nisam aktivno u svemu tome ovo je ono što sam gledao samo na slikama iz stranih akvaristickih magazina a cijena je koliko toliko prihvatljiva
koja je kvaka sa tim akvarijima ...akrilnima ,zašto su ljudi sa iskustvom u akvaristici ili 100% za njih ili 100% samo za staklo...
Nigdje ne mogu naci za ove akvarije nikakve konkretne podatke o filtraciji....pumpama....rasvjeti...a prodavacica je koma...ona ne zna doslovno ništa osim da unutra idu neke ribe
Visina akvarija je takodjer od upitnikom jer dali je uopce moguce na 75-80 cm visine imati akvarij a da se nema problema sa algama...svi imaju ove nove led žarulje...kombinacije.... ja ipak imam samo iskustva sa starim neonkama i tu je 45-50cm bilo max
Stavio sam par slika sa weba koje sam nasao ali nisam sam pametan ....
Naime ubrzo se selim a stolar koji mi je radio namještaj u kuci traži dooosta da bih uklopio jedan od ovih "starih" akvarija a i buducoj

se to sve nešto ni ne sviđa ali ove akrilne...zajedno sa lijepim ormaricima...sakrivenom i veeelikom filtracijom.....prednjim displejom.... gdje se sve štima... prava po meni skulptura koja može biti i bez riba

uklapami se bilo gdje pa cak i mojoj izabranic, tu pocimlje sva moja muka i ovako rastegnuti post