Sonic, ta ti teorija ne drzi vodu. Mi smo otpocetka imali koice i lopce i drugo bilje i nikad nije bilo problema. Bilje je normalno raslo i cvijetalo a ribe s njim nisu imale nista. Doduse ribe su bile male pa ako su ga i cupkale neku vecu, primjetnu stetu nisu napravile. Kako su ribe rasle tako se smanjivala kolicina bilja i sad me na one raskosne lopoce podsjecaju samo slike. I medju ribama postoji razlika. Ove dvije najvece su prave stetocine i u stanju su izvrtiti i veliko kamenje samo da dodju do neceg sto su si zamislile... Ostale nesto manje ili nista ali kad se udruze ostavljaju pustos.
Od 4 lopoca u jezeru ja imam samo 10 listova... Jedan naraste dva potrgaju. Sto se tice pistije i vodenog zumbula njih bi do sada sredili isti dan dok se stave u vodu. Ove godine sam isprobala maxovu metodu

i bilje stavila u plutajuce posude. Jedno vrijeme su napadale posude i trgale ono sto bi izvirilo van ali su s vremenom i prestale tako da sam maknula posude pa kak im bude. Iz nekog razloga vise ih nisu dirale tako da ni sama nevjerujem da se biljka toliko razmnozila. Ak nije pistija platili su irisi. Njih su mi iscupali van iz ogromne tegle tak da ih za ovu sezonu vise nisam ni vracala.
Pravilo je da nema pravila i da im moras doskociti kako god znas