0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ha juwel identično su kod mene na trigonu isto počele zafrkavati lampe kao kod tebe... na kraju morao otvoriti konzolu i promjeniti prigušniceNovi Flap set kad sam se raspitivao koliko bi koštale bilo mi je iznenađujuće skupo
pa te flapse mozes izrezati od bilo cega plasticnog. Pitaj ekipu koja radi reklame. Ili u UK imas novih po 40 funti. Ako nisu zarulje, onda je prigusnica, iako je cudno da ti onda radi uopce. Obicno crkne skroz.
pa ako si negdje blizu mene ili ti se da doletiti sa time, nije problem.
Citat: veco - Prosinac 09, 2014, 12:48:47 poslijepodneha juwel identično su kod mene na trigonu isto počele zafrkavati lampe kao kod tebe... na kraju morao otvoriti konzolu i promjeniti prigušniceNovi Flap set kad sam se raspitivao koliko bi koštale bilo mi je iznenađujuće skupo Kako si otvarao konzolu, pliz imas li kakvu sliku ili u krajnjoj liniji pliz opisi gdje, kako, zasto, koliko otvarati i gdje otvarati kutiju?.. ipak sam ja zemsko Flap set se nemoze niti nabaviti kod nas - danas saznala u međuvremenukinggo - zarulje isprobane maloprije u Žaruljoteci i na zalost ne radi BTW: hvala Bradi na preporuci i decku iz Žaruljoteke na strpljivosti i savjetima
Citat: Crazy-a3 - Prosinac 09, 2014, 14:51:15 poslijepodneCitat: veco - Prosinac 09, 2014, 12:48:47 poslijepodneha juwel identično su kod mene na trigonu isto počele zafrkavati lampe kao kod tebe... na kraju morao otvoriti konzolu i promjeniti prigušniceNovi Flap set kad sam se raspitivao koliko bi koštale bilo mi je iznenađujuće skupo Kako si otvarao konzolu, pliz imas li kakvu sliku ili u krajnjoj liniji pliz opisi gdje, kako, zasto, koliko otvarati i gdje otvarati kutiju?.. ipak sam ja zemsko Flap set se nemoze niti nabaviti kod nas - danas saznala u međuvremenukinggo - zarulje isprobane maloprije u Žaruljoteci i na zalost ne radi BTW: hvala Bradi na preporuci i decku iz Žaruljoteke na strpljivosti i savjetima odrežeš sa gornje strane,al ne vračaš taj komad nego ako možeš nabavit odgovarajuči komad forexa sa kojim prekriješ rupu....forex ne lijepiš nego staviš na magnetnu traku da ga možeš micat....ak treba budem poslikal...
Što se tiče klapni za juwel ja sam ih dao izraditi u firmi prozirni-namještaj.hr jer mi je bilo žao rezati originalne da bi ugradio ventilatore za rio 125 i 240 ,doneseš uzorak i izrade identičan
Vezano za flap set....ja čekam da mi jave kolika bi cijena bila kod nas. Ako je previsoka u odnosu na web shop sa linka naručujem od tamo. Čak možemo podijeliti trošak slanja ...http://fish.aquaristic.net/Juwel-Flap-set-for-Rio-aquaria-2-pieces.html#q%3DJuwel%2520Flap
ma da, a ja kao mulac sve 58x prespajam, instrumentom pikam po grlima, provjeravam strujni kabel......U biti, nisam skuzio odmah jucer navecer ( a nisam niti gledao bas jer je nova, kao) ali dali su jos skurenu prigusnicu. Danas ujutro sam promjetio da je lagano crna na 220 ulazu. Zamijenila je za novu (drugu) i svijetli sve odmah. Ali ono, neugodnjak samo takav
Sad se nekako premisljam i drugu konzolu koja je T8 presaltat u T5
ovisi na što ciljašmeni je jbl tropic prežutadok kombinacija nature i color mi odlično za istaknuti boju riba daje ružičasto/crveni tonjbl nature je dosta slična sylvania aquastar po boji svjetlosti