Za druga pitanja:
- Koliko znam filter nema veze s micro i macro elementima (osim ako ima aktivni ugljen pa onda sve upije iz vode..) i preporuca se gnojiti micro i macro elementima imas ih za kupiti po trgovinama ili tu na formu se isto tako prodaju gotova gnojiva. Ako imas nezahtjevno bilje ne moras gnojiti iako je preporucljivo. Ja gnojim sa Easy Life Profito 5 dana u tjednu, za sada jos nemam macro elemente, algi imam nesto malo ali dok ne poboljsam rasvjetu necu previse kemijat. Uglavnom biljkama su potrebni micro i macro elementi u odredenim omjerima pa ako neceg fali nije dobro... Naravno da ovisi i o vrstama bilja kojeg imas.
- Ako boca co2 nije opcija imas i diy co2 od kvasca i secera ili limunske kiseline i sode bikarbone (nemam nijedno od to dvoje pa neznam tocno). Koristim tekuci co2 - Easy life easy carbo svaki dan 1 ml bilje zasad dobro raste ja zadovoljan
- Ne znam koju hranu imas spominjala si listice i tablete to je ok bilo bi odlicno ako im mozes davati i neku zivu hranu ili smrznutu /susenu. Ja svojima dajem razne granule tablete chipse rijetko kad listice i 2 put tjedno smrznutu hranu (kupis mix od 5 vrsta imas i posebno od svake vrste) Ubacim kockicu u casu u kojoj je malo vode iz akvarija da se malo otopi i dam ribama

Sve pojedu a ako nesto ostane cory smazu odma imam i tabimin tablete za ribe dna i tablete za algare i ponekad ubacim list salate ili krastavac to vole (barem otici).
Hrana,gnojivo, grijac imas mozda eventualno pumpicu za zrak ali ako okrenes da ti filter mreska povrsinu ne treba ti, ako nemas uzmi jeftini akvarijski termometar da vidis kolika je temperatura, bilo bi dobro da imas testere barem one 5u1 da mozes vidjeti priblizno stanje parametara vode, poželjno je imati karantenu za nove/bolesne ribe, mrijestilicu, svasta nesto ali ovo je osnovno (mozda sam nesto zaboravio) u svakom slucaju procitaj prirucnik tamo je sve bolje opisano

- Normalno je za njih da idu tako po zrak (osim ako idu precesto onda znaci da nesto nevalja s vodom)
Eto nadam se da sam barem malo pomogao, ako sam nesto krivo rekao ispravite me