0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: TOOMY - Prosinac 11, 2014, 22:23:49 poslijepodneCitat: strasilo - Prosinac 10, 2014, 12:57:09 poslijepodnea taj što liči na nešto je bogom dan i nastao po duhu svetom ili ?!? ma ne nego nebi htio sivilo, mislim izbjegao bi ako je moguce iskreno govoreći, po kojekakvim stovarištima i raznim BAUBAU trgovinama sam našao izbor pijeska i šljunka kojeg bi se svaki pet shop mogao posramiti .. tako da nisam siguran o kakvom točno sivilu pričaš ..
Citat: strasilo - Prosinac 10, 2014, 12:57:09 poslijepodnea taj što liči na nešto je bogom dan i nastao po duhu svetom ili ?!? ma ne nego nebi htio sivilo, mislim izbjegao bi ako je moguce
a taj što liči na nešto je bogom dan i nastao po duhu svetom ili ?!?
Molim vas da mi kazete di da kupim crnu samoljepljivu foliju za pozadinu, danas sam obisao sve moguce u zg sta je radilo... i svaki savijet je dobrodosao jos uz ovo sto se tice postava.
Ja sam svoju pozadinu rijesio na najjednostavniji nacin. Kupio u knjizari rolu tvrdog hamer papira (tamno sivi) i zaljepio je iza selotepom po rubovima.
Nasao sam u kemoboji, hvala kolegi.
po meni si malo neprirodno složio kamenje.. izgleda ko da si radio suhozid... ja bi to malo razbacao da izgleda prirodnije...
evo ovdje imas par korisnih savjeta i informacija pa baci oko... http://www.akvarij.net/index.php/slatkovodna-akvaristika-othermenu-43/urea273enje-othermenu-119/406-najgreke-pri-urenju-akvarija