evo ovako stvari stoje,stjena su mrak ali permale za moj akvari.danas sam razgovaroa sa tehnologom i dao mije izvrsnu ideju a nije ni epoysss smola a ni boje razno razne .ovo je nekakva plastika--mekena ko med--i sa njom se cisterne za pitku vodu krpaju ili rade od toga dvoje nekaj je.znaći ako ćovjek može piti vodu iz takvog karnistera od te plastike znaći da i ribama neće ništa biti .rekao mi je kako se zove ali sam zaboravio ,kaze nema šanse da naškodi ribama.i radi je sebi pozadinu od toga .samo je kuko da mu se neda modelirati stiropol ,i da je imao problema sa postavljanjem u akvari pa je odusto.isti je princip ko i sa smolom epoy ss -kaj ja znam-- možeš posipavati sa pjeskom a i ovo je jeftinije .onda sam se ja sjetio --kakva razlika stiropol ili purpen pjena.ovo je moja ideja-- stavi se stiropol na pod ,po nemu se našlažu keramićke ploćice il tako nešto teško.to se sve ljepo zaperpunira i sa skalpero malo izmodelira ,onda dolazi ta smjesa i namazuje se preko purpen pjene i posipa se sa pjeskom i tako napraviš dvije ,tri ruke.to isto zatvara hermetićki pur pjenu ko i stiropol a manje zancije.pomješaš dvije vrste pjeska i mislim da b to bilo genijalno.izgledalo bi mraaak.purpen kad se stisne ko i stiropol,a ploćiće keramićke ili tako nešto teško ,imam mramora --odlićno ,to se stavi da do nekle potone.tako nekako sam ja to zamislio.moja stjena sa podlogom od mramora bi bila nekih 17--18 širine .samo ja svoju trebam napraviti od tri djela jer je veliki akvari.a mramor je težak on bi moro to povući dole.jer ja neću to silikonirati na zadnje staklo jer hoću da mogu izvaditi i oćistiti.ako potone sa mramorom onda ću samo na vrh napantetirati priljepke i mislim da bi to bilo super.radovi poćinju sljedeći tjedan.