Ne se vrijeđati, (osim ako si malo dijete). To što nitko ne piše može značiti, i najčešće znači, da nitko nije imao tu osmozu....a ti tražiš iskustva u vezi s njom.
A dali bi to bilo ok za slatkovodnu akvaristiku, ako sudim po izgledu osmoze, odgovor je da.
Gospodine prosvjtitelju očito se Vi osjećate uvrijeđenim.
Damiru iz slatkovodne sam odgovorio tako da čovjeku svaka čast.
Dvije teme sam otvorio jer sam sa slatkovodne, ali s obzirom da je opće poznato da za more koriste navedeni uređaj onda sam postavio i ovdje temu u nadi da će tu biti stručniji.
No naprotiv čuo sam se samo sa nekolicinom preko PP-a s kojima sam bio koliko toliko u kontaktu i prije ove teme te su mi neki od njih i savjetovali da otvorim temu ovdje jer očito da ljudi imaju iskustva.
Ali bez obzira na iskustvo ako si osoba koja samo gleda na sebe što je ova, a i xy drugih tema dokazalo te se osjeća nedodirljiv i ljude koji počinju i traže neki savjet smatraš nebitnim onda to izgleda ovako.
Bez obzira na sve ja ću svoje podjeliti jer nisam sebičan.
Cijena uređaja je 400kn za ovo što sam naveo na početku teme, ako ste u blizini njihova je i montaža.
Dobra stvar je što imate mogućnost slaganja filtera po želji tj. prema svojim potrebama.
Lp.