0 Članova i 9 Gostiju pregledava ovu temu.
samo da napomenem.. ako kazes da te max-max poslao po manzetu za odvodnu cijev fi 68... poslat ce maxa maxa nekud...imas 32, 40, 50, 75, 110, 125, 160... itd cijevi
Ovisno o biljkama ja bi možda radije od stare hrastovine stavila bambus... (onu bambusnu ogradu, roletu...) ali ni hrastovina nije loša, ali uz neki šaš mi se čini da bi bolje išao kakav bambus...
ona bambusna ograda je fora al pojedu je sunce i kiša i mora se svakih par godina mjenjati. imam ju na jednom dijelu ograde kao zaštitu od radoznalih susjeda pa znam iz prve ruke. za klupčicu nisam baš isgurna ni da bi prošla jer se lomi i ljušti pod opterećenjem
Citat: royalblue - Svibanj 28, 2015, 16:00:59 poslijepodneona bambusna ograda je fora al pojedu je sunce i kiša i mora se svakih par godina mjenjati. imam ju na jednom dijelu ograde kao zaštitu od radoznalih susjeda pa znam iz prve ruke. za klupčicu nisam baš isgurna ni da bi prošla jer se lomi i ljušti pod opterećenjem Bambus ili trska? Ograde od bambusa bas i nisam vidjao
ma na trsku sam mislila. krivo sam se izrazila štapovi od pravog bambusa kada se osuše su tvrdi ko kamen...