necu komentiratali' . .. .

da mi netko od radnika napravi ovako nešto poslao bi ga doma'

pozdrav icek
a Saša ....nek' se deca igraju'

pa jel' netko od vas čitao ili gledao neke knijige o izradi terarija ili pitao na forumu kak' se to radi' . . . . u biti uopce ne znam što mislite držati unutra???
ali znam što sigurno nemožete
gle' prvo to se tako ne radi' ono da si napravio ormar za hidroponiju kanabisa ne bi se tako radio, a ovaj dio da misliš' staviti plavo svijetlo koje se ugrađuje ispod auta mi je dignulo bombardere' .....pa hebemu'
kaj je to????
gledaj' jasno mi je da želiš' nešto imati i da je teško nekada skorom i nemoguće nagovoriti ukućane ili zatucane starce (to kažem od milja jel' skoro svako ima takve) da je sve uredu i da ćeš' se o tome jako dobro brinuti'.
sad tebi treba komp i printer i da odeš' na stranicu od Matije i skineš' kojeg misliš' imati i da objasniš' starom da bi to volio i da ćeš' u školi ućiti i kak' imaš' prijatelje koji to imaju i da to želiš' ako' imaš' starce koji te i malo "vole" vjerojatno će biti jako skeptični ali ajde na jedvite jeade će pristati, a ti fino za uzvrat budi dobar u "školi" i radi poslove po doma da vide da si odgovoran ((ako se boje pauka onda je to savim druga prića))
terarij je da se u njega gleda a ne da je zatvoren u ormaru i da ga otvoriš' samo jednom ili dva puta tjedno' a i vjeruj mi stari će ti saznati na to pa si nahebao duplo....
ajmo biti "pametni" pa me fino poslušaj' i za početak' pokušaj razgovarati sa starim a prije toga osvoji mamu jel' ona uvijek da prešutnu podršku' a dosta je da je sjednom poljubiš' kad skuha rućak ili operi suđe poslje tuluma u subotu'

velim ti to se tako ne radi, neće ti pauk nikud pobjeć' siguran sam da ćeš' ga kad tad nabaviti samo' sve radi polagano precizno promišljeno i uz suglasnosti' ovako kako si krenuo ništa nećeš' postići osim da razljutiš' starce što im radiš' iza leđa'
slušaj starije . . . . .
kad smo kod sigurnosti takav terarij je sve samo ne siguran'
pa da ti neki susjed nedaj Bože to razvali ili sazna što imaš' unutra kladim se da ćeš' imati 10 na šestu sranja i nikad nećeš' moći imati ništa slično doma'
vjeruj mi ovo je koma' sve što se ovako zaključava ima grijanje a od drveta je lampe i struju sprovedenu' gledaj' TO TI SIGUNO NEĆE FUNKCIONIRATI SAMO ĆEŠ' BITI FRUSTRIRAN' tu možeš' držati neš' drugo ali nemoj ni pokušati staviti terarij ili životinju' . . . . . .
i moraš' shvatiti da smo svi na forumu dobronamjeri koliko god da te furustriraju postovi od SAše i mene ali vjeruj mi da su za tvoje dobro'!!!
pozdrav icek
Edited by: icek