Evo da Vam svima pokazem sta sam nasao danas, malooooooooo je odvratrno za gledat ali mene je bilo strah kada sam naso ne samo jednog nego 8 komada a nisam siguran da su to gusjenice od kojih se stvaraju leptiri ili maloooooooo veci brasnari, hahahahhaahaahaahah, ovo bi mogao pojest moj paukic za kojuu godinu
hahahahah
Matija, Sasa i ostala ekipa dajte ako mozda znate koja je ovo vrsta mozete mi napisat?
Ne znam da li ste ovo ikad vidjeli, ja nisam do danas, isao sam trazit skorpije I kopao sam malo dublje u zemlju sa jednim frendom dok nisam digao jedno trulo drvo gdje ima dosta punooo vlagei vidio nesto bijelo sto se mice?! Fujjjjjj, ali nasao sam jednooooooooog ogromnog crviceka I ostalih 6 ili 7 su manji ok 3 ili 4 cm
I nasao sam dva jelenjaka baaaaaaaaaaaaaa, smjesno?

evo slike ...

i jedno pitanje da lise mogu hraniti paukovi s ovom vrstom crva?????????????! ogromni jesu i vidi se na slici koliko je velik crv nisam ga htjeo namjerno stavljat na ruku da me ne ugrize jer ima velika kljesta kao mrav

Ispricavam se sto su mutne slike foto mi je jako los

ocekujem odgovore da znam, i hvala svima unaprijed u pokusaju da mi odgovore na pitanje
Edited by: Scorpion 467