Srpanj 20, 2025, 09:42:04 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: ćlan foruma - lawfrik  (Posjeta: 1297 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Dubravko

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 56
ćlan foruma - lawfrik
« u: Kolovoz 11, 2014, 10:36:22 prijepodne »
očisti inbox , ili molim one koji ga poznaju i imaju njegov broj telefona da ga obavijeste da isprazni inbox jer već više od tjedan dana nemogu mu poslati odgovor na njegov upit!
hvala

btw
zahvalio bi se i revnim moderatorima koji miču temu brzinom munje sa neta iz rubrike koja nije namijenjena za takvu vrstu poruke, a jedino moguće i sigurno mjesto da će ju član pročitati!
Više razumjevanja nebi škodilo tim više što sam se obavezao da ću sam poruku izbrisati odmah čim ju član pročita jer se isti redovito logira na net i očito da prati teme koje ga interesiraju , a oglasnik je jedna od tih!!!
Kao moderator koji pazi na red trebao bi si onda dati i volje da pomogne oko nastale situacije, no i nakon PP nije naravno poduzeo ništa!!!
Razumjevanja moderatori - razumjevanja tako je ovaj net krenuo, a ne ja sam bog- jedan jedini....

Offline ZliBrka

• Moderator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
Odg: ćlan foruma - lawfrik
« Odgovori #1 u: Kolovoz 11, 2014, 12:00:57 poslijepodne »
Ne znam o cemu pricas i ne znam kog moderatora si kontaktirao, ali lepo od tebe sto zahvaljujes. Poslao sam mejl lawfriku (koji je 08.08. bio zadnji put logiran).

I kako bi ti rekao - malo razumevanja i sve ce biti OK. :up:
"Dišemo slobodno jedino kad nas s drugima povezuje zajednički cilj koji nadilazi naše JA."  Zemlja Ljudi

Offline Dubravko

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 56
« Odgovori #2 u: Kolovoz 11, 2014, 12:13:11 poslijepodne »
Hvala ti što si kontaktirao lawfrika!
Razumjevanja sam imao tjedan dana, a sad više ne, tim više što to nije prvi put da se tako ponaša "isključivo". Prepoznat će se!
Btw
Email adresu si imao ti privatno ili kao mod dostupan podatak?
Thx

Offline ZliBrka

• Moderator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #3 u: Kolovoz 11, 2014, 12:50:21 poslijepodne »
Nema na cemu.

Inace sam stava da se vecina stvari da resiti normalnom pricom i dogovorom.

Nisam imao mejl, vec sam isao na njegov profil i tamo imas ikonicu kao koverticu ispod avatara ili mozes ici Forum-Clanovi-Lawfrik-Posalji mejl.
Trebali bi svi viditi mejl. Jedino sto ima dosta kolega koji su iz nekog razloga sakrili mejl. 
"Dišemo slobodno jedino kad nas s drugima povezuje zajednički cilj koji nadilazi naše JA."  Zemlja Ljudi