Srpanj 23, 2025, 21:22:12 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: SKalari pojeli foxa?  (Posjeta: 1073 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ChILd_ReBoRn

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
    • http://www.akvaristika.tk
SKalari pojeli foxa?
« u: Svibanj 12, 2006, 20:29:00 poslijepodne »
Ne kuzim.. imam 2 skalra.. raspon peraja im je otprilike 13 cm starijem (mislim da je decko) i 10 cm mladjem (mislim curi). S njima su i neonke koj euopce ne diraju.. e sad.. stavio sma neki dan malog foxa u akvarij koji je kao jako brz.. a skalari su nezgrapni i ne vjerujem da se mogu tako brzo kretati medju biljem ko fox.. Fox se stalno drzao dna.. ili se skrivao u korijenju bilja.. pogledam ga jucer... pojeden mu je cijeli rep... dio trbusnih peraja.... ocajno izgleda.. zao mi ga ubit jer jos moze brzo plivat i inace izgleda ok.. premjestio sam ga u drugi akvarij di imam mlade ancistruse i zao mi g aubit.. sad me zanim amoze li pozivjeti tako bez repa ili da ga humanu uspavam.....?

BTW.. mislim da cu donirati skalare.. ionako sam ih kupio na nagovor zene i ne pasu mi nimalo u biotop... Vjerojatno cu se morat i rijesit bikolora....Pa kao ima koga iz KC ili nekoga tko je voljan doc u kc.. .negdje u 8 mjesecu cu vjerojatno poklonit te ribe.. ili ako se ko oce mijenjat super.. primam sve vrste tetrica....

biljka biljci siše supstrat
(Koprivnica)

Offline nature

• Punopravni član
  • Why can't humans behave more like animals?
SKalari pojeli foxa?
« Odgovori #1 u: Svibanj 13, 2006, 15:07:00 poslijepodne »

to se zna dogoditi kad ubacujes nove ribe.. zao mi ga... a cuj ako moze plivat i hraniti se nemoras ga uspavat... ako mu je samo peraja/e repne izgrizene mozda narastu opet...

moj bikolor dok su ga lovili u shop-u je zavrsio u mrezici sa kapitalcem od jabucara... i kak je jabucar pobjego u kucicu tako je povukao bikolora i prakticki "progutao" .. bio je sav zguljen i bez komada ledjne peraje... no zaraslao je sve i sad brije ko veliki ...

inace meni skalari ne djeluju tako tromo.. stovise meni djeluju ko pravi predatori.. no..
bogat je onaj koji malo daje ..

Offline duda

• Punopravni član
SKalari pojeli foxa?
« Odgovori #2 u: Svibanj 13, 2006, 19:01:00 poslijepodne »

Bok ChILd_ReBoRn

Možda može ovo pomoć probaj nekima je mislim na algara Foxa FURAMOR -P lijek možda znaš za to pomaže da se peraje izlječe i škrge da isto dođu k sebi služi kao preventiva i kao lje jako dobra stvar oko 60 kn je i za jiš druge stvari osobno imam i mojim ribama je pomoglo.Oprosti na slovima i gramatici jako mi se žurilo.

Offline ChILd_ReBoRn

• Punopravni član
SKalari pojeli foxa?
« Odgovori #3 u: Svibanj 13, 2006, 21:41:00 poslijepodne »
al on nije bolestan.. fizicki nema peraje...jos je ziv.. bud eu malom tanku dok ne poraste i onda vracam u veliki tank
(Koprivnica)

Offline frida lang

• Punopravni član
SKalari pojeli foxa?
« Odgovori #4 u: Svibanj 19, 2006, 07:46:00 prijepodne »

I Nemo je imao jednu zakržljalu - oštećenu peraju, pa je ispao pravi heroj!

meni skalari isto ne izgledaju tromi, nego više mirni, mirni i cap..... (nadam se da sam bila slikovita)
split

Offline SandmanRI

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
SKalari pojeli foxa?
« Odgovori #5 u: Svibanj 19, 2006, 08:01:00 prijepodne »
Nemo uopce nije neka faca ni heroj... on je i zakuhao cijelo sranje... njegov tajo je heroj... i onaj Skrga, sto ga je nakraju spasio...

(vjerujte, znam, pogledao sam ga jedno 50 puta...)

P.S. sori na offtopicu
Rijeka / Hrvatska
><((((º> - previše ljudi premalo misli - <º))))><

Offline ChILd_ReBoRn

• Punopravni član
SKalari pojeli foxa?
« Odgovori #6 u: Svibanj 19, 2006, 08:39:00 prijepodne »
skrga je faca.. a moj foxi se oporavio.. neznam jel moguce al narasto mu dio peraje na repu i krece se normalno :)
(Koprivnica)