Srpanj 03, 2025, 23:56:48 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: REKORD 120  (Posjeta: 1061 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline aanci

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
REKORD 120
« u: Svibanj 10, 2006, 13:37:00 poslijepodne »
pozdrav! Trebam savijet u vezi neonke. kupila sam prošli tjedan juwel rekord 120 i s njim sam dobila daylight neonku. e sad, da li je potrebno ju odmah mijenjati ili ne? akvarij će mi biti biljni (već je)... imam biljke iz svog starog akvarija koji ima lampu power glo. dvoumim se između flora glo i power glo... power glo mi super ističe boju ribica, a kakva je flora glo? mislim što se tiče boja? i ugradila bi još jednu lampu u juwela. samo što smo ja i struja dva različita pojma... ima li kakav link ili dobar savijet kako da to napravim?
Zagreb/Jarun

Offline petra001

• Novi član
  • *
REKORD 120
« Odgovori #1 u: Svibanj 10, 2006, 14:11:00 poslijepodne »
Ja ti mogu odgovoriti što se tiče dodavanja lampe. Nisam nikakav stručnjak za struju, ali pogledaj na ovom forumu temu Glomat, mislim da je to najjednostavnije rješenje za dodavanje novih lampi, naravno skuplje je od DIY.
Nisam shvatila da li želiš upute da to sama slažeš , a ako nisi za to, Glomat je fenomenalno rješenje.

Offline aanci

• Punopravni član
  • **
REKORD 120
« Odgovori #2 u: Svibanj 10, 2006, 14:38:00 poslijepodne »
ma sama bi nešto složila... samo nemam vremena pretraživati forum jer sam na poslu, pa sam mislila da mi netko stavi link ako slučajno zna gdje bi moglo to pisati... ma nije bitno... ipak hvala
Zagreb/Jarun