Pozdrav ekipi!
Naišao na ovaj forum i oduševljen sam njime, upravo Vi trebate!!!
Naime, prije dva dana sam završio izgradnju svog jezerceta, slike ispod. Sad se bacam u nabavu biljaka i stanovnika. Jezerce je dimenzija 2x3m, na najdubljem dijelu duboko 1m, cca 4m3. mislim držat nekoliko koia unutra. kupio sam pumpu sa vodokokom u baumaxu, 1500 l/h, ali mi slabo tjera vodu do vrha potočića (neka kineska za 250 kn - znam da nije nešto, al nije mi bio veliki buđet za jezero

) Prijatelj ćemi za početak dati par karasa i lopoča dok ne vidim kako će to funkcionirat i dok se ne naučim svemu tome, da bih mogao ubacit koie! Zato molim Vašu pomoć, trebam savjete u svemu!!!
Kao prvo, da li sam to do sada dobro napravio?
Zatim kako i od ćega napraviti najjeftiniji i najoptimalniji filter za moje jezerce (mislim držat nekoliko koia, koliko je max. za ovo jezerce?) gledao sam u svijetvode.com ovaj filter
http://www.svijetvode.com/proizvodi/vrtna-jezerca/tlacni-filter-setovi/filter-set-pondopress-10000-9/, al mi je preskup. da li takvo što valja, da li se isplati ta investicija? Što još saditi u jezerce, koje bilje, kako se zove i gdje nabaviti, a što oko njega. te sve savjete što i kako održavati i raditi oko i u jezercu da to funkcionira.
totalni sam početnik u ovome, i svaki savjet iščekujem sa veseljem

Unaprijed svima hvala!!!