pozdrav i tebi, takve stukice ces jako tesko (citaj: nikako) naci kod nas, probao sam drzati nekoliko rodova i mogu reci da su jako agresivne, i medjusobno a pogotovo prema drugim mirnijim vrstama, znaci sto veca stuka-veca tiranija, preporucuje ih se drzati u akvariju vrste ili nekoliko vrsta zajedno, nikako s manjim ribama
e sad glede nabave, a to bi ti preporucio ako imas kakav manji akvarij samo za njih,mozes na internetu naci on line aukcije koje su prilicno pouzdane, jedna od tih je i
www.aquabid.com, podstrana killifish eggs, licitiras, i ako si zadnji s najvisom ponudom, posaljes pare i kroz neko vrijeme ti stignu jaja postom koja vrlo lako inkubiras doma. ja bi ti preporucio ponudjača pod nickom kiril, od njega sam bio kupio jaja nothobranchiusa koja su stigla (znaci nije muljator), a pare sam mu poslao postom u indigo papiru, sto je puno jeftinije od vestern uniona, a posto je lik iz bugarske i njemu je jeftinije da ti salje za hrvatsku tak da su troskovi minimalni. ajd sad ljepo naruci i ja sam ti prva musterija kad se malci izlegu. i da kolko se sjecam ima neke austrolebiase (vise vrsta)