evo ljudi,imam više ideja pa vi recite šta vi mislitekoja je najbolja.

1. mogučnost: za sada ništa od neonki jer mi akv malo natrpan zbog mrijesta gupija. u akv imam:1 trichogaster trichopterus, 2 colisa chuna( naranđasti gurami, 1m, 1ž)i 1 puž jabuèar žuti,3 molija( 2 m, 1ž), 5 gupija( 3m, 2ž), 2 trichogaster lerri(1m, 1ž), 2 skalara, 1 silver shark, 2 bette( 1m, 1ž), ancistrus, plecostomus, 4 coridorasa, 1 neonka. malo prenatrpano i pre šareno( previše vrsta), ali tako je ostalo od početka. na početku nisam imao pojma o pojma o akvaristici, pa sam u zoo shopu uzeo od svake vrste po jednu ribu, ali sam naknadno kad sam se povezao na akvarij net, dodao svakoj vrsti para, tako da budu po 2 primjerka vrste, po mogučnosti različitog spola, a ostalim vrstama kojima je potrebnojato sam napravio jato. ove ribe neka žive koliko žive, a kad one odu u akv idu apistograme ili ramirezi,a s njima i neonke.

2. mogučnost: kada se riješim nekih riba, npr. molija i colisa chuna, to mi je 5 riba manje,pa bi mogle doèi u obzor neonke ili ....., neznam, možda rasbore.ova jedna neonkai dalje živi i nitko je ne dira

.
da je neka druga riba pobila one druge neonke, pokušala bi i ovu, šta ne?

šta vas zanima? koje informacije vam trebaju da mi date što precizniji odgovor?please ako netko može pogledati post moliji-parenje i dati mi odgovor, jer sam veè lud.
Edited by: akosuta1